Μια 33χρονη από τη Βραζιλία μιλά για τη μάχη που έδωσε για να χάσει τα πολλά κιλά που πήρε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της και πώς αυτή της η προσπάθεια τη βοήθησε να γίνει μοντέλο.

Η Monalisa Moura αποκάλυψε πως «ποτέ δεν ήταν αδύνατη ως παιδί». Πήρε όμως πάρα πολλά κιλά το 2014 μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. «Είχα επιλόχεια κατάθλιψη. Προσπάθησα να αφαιρέσω της ζωή μου», εξομολογήθηκε.

«Έξι μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού μου, έφτασα τα 139 κιλά», λέει και τότε αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της προς το καλύτερο. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση (Γαστρικό Μανίκι) και κατάφερε στη συνέχεια να χάσει 71 κιλά μέσα σε δύο χρόνια.

Ήταν όμως μια προσπάθεια στη διάρκεια της οποίας συνάντησε πολλές δυσκολίες, όπως λέει. Και παρά το γεγονός ότι είχε φτάσει σε ένα καλό επίπεδο κιλών, η influencer συνέχιζε να πιστεύει ότι είχε θέμα με το βάρος της και να κάνει δίαιτα.

Ξανακύλησε, πήρε και πάλι κιλά, αλλά αποφάσισε για άλλη μια φορά να κάνει την προσπάθεια, σύμφωνα με τη Daily Star.

Σήμερα προσέχει τι τρώει και γυμνάζεται συστηματικά. Θεωρεί ότι η μεταμόρφωσή της, η οποία ήταν δύσκολη, οφείλεται στην ισχυρή της θέληση.