Πολλά μπορούν να συμβούν στον κόσμο τελικά, μέχρι και αυτά που κάποιες στιγμές μοιάζουν αδύνατα. Η νύφη κι ο γαμπρός έφτασαν με… μεγαλοπρέπεια στην εκκλησία. Ανεβασμένοι ψηλά στο αυτοκίνητο, μέσω ηλιοροφής (;) πέρασαν μέσα από το πλήθος που περίμενε να παρακολουθήσει το γάμο τους.

Εκείνη φορούσε ένα κεντητό φούξια φόρεμα και εκείνος ένα κίτρινο σύνολο. Λίγο περίεργο για γάμο, θα σκεφτείτε, αλλά στην Ινδία είναι διαφορετικά τα πράγματα. Τόσο διαφορετικά, που νύφη και γαμπρός ήταν… μαϊμούδες! Το ευτυχές ζευγάρι παντρεύτηκε με τις ευλογίες του ιδιοκτήτη του Udesh Mahto, ο οποίος οργάνωσε τα πάντα. Ένας ινδουιστής ιερέας τέλεσε το γάμο, ο οποίος περιελάμβανε τα πάντα. Από στολισμένο με λουλούδια αυτοκίνητο, μέχρι προσκλητήρια και ορχήστρα.

Η Ραμντουλάρι και ο Ραμού, έτσι λέγεται το ευτυχές ζεύγος, έδειχναν πολύ χαρούμενοι και χόρεψαν κιόλας. «Ήθελα να τους παντρέψω από τη στιγμή που κατάλαβα ότι αρέσει ο ένας στον άλλο». Στην Ινδία το θέμα του γάμου είναι κάτι παραπάνω από ιερό. Τόσο που ούτε οι μαϊμούδες δε μένουν άγαμες!

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο: