Ένα αγόρι 7 ετών από την Ταϊβάν έχασε τελικά τη μάχη με τη ζωή, παραμένοντας σε κώμα για περισσότερο από δύο μήνες.

Το παιδί είχε πέσει στο έδαφος 27 φορές σε προπόνηση τζούντο

Νεκρό 7χρονο αγόρι μετά από μάθημα τζούντο: Τον έριξαν κάτω 27 φορές

Τον Απρίλιο του 2021, ο μικρός είχε υποστεί σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία. Εκείνη τη μέρα είχε πέσει κάτω 27 φορές στο τζούντο, με τον προπονητή και τους συμμαθητές του να εξασκούνται πάνω του, όπως αναφέρεται.

Ο 7χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο σε κώμα και μπήκε σε μηχανική υποστήριξη. Οι γονείς του αποφάσισαν τελικά να τον αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα έπειτα από 70 σχεδόν μέρες, σύμφωνα με τα μέσα της Ταϊβάν.

Στον προπονητή είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για βαριά σωματική βλάβη, μετά τον θάνατο όμως του παιδιού η εισαγγελία τον κατηγορεί για φόνο εξ αμελείας. Αν καταδικαστεί, αντιμετωπίζει ακόμα και ισόβια δεσμά.

Εκείνη τη μέρα, 21η Απριλίου, ο μικρός είχε πάει στο μάθημα τζούντο με τον θείο του, ο οποίος τον βιντεοσκοπούσε για να δείξει στους γονείς του ότι οι πολεμικές τέχνες δεν ήταν κατάλληλες για τον 7χρονο.

Το παιδί ούρλιαζε σε κάθε πτώση, ο προπονητής όμως του έλεγε να ξανασηκωθεί, βάζοντας τα μεγαλύτερα παιδιά να τον ρίχνουν συνεχώς κάτω.

Ο μικρός έχασε τις αισθήσεις του, ο προπονητής τον κατηγορούσε όμως ότι έπαιζε θέατρο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.