Η αγωνία για τους 156 ανθρώπους που αγνοούνται στο Μαϊάμι έπειτα από κατάρρευση κτιρίου συνεχίζεται, με έναν εξ αυτών να είναι Έλληνας ομογενής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, πρόκειται για τον Ανδρέα Γιαννιτσόπουλο, έναν 21χρονο φοιτητή του Πανεπιστημίου Vanderbilt στο Νάσβιλ με καταγωγή από Ξάνθη και Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στο κανάλι, ο συνονόματος παππούς του επιβεβαίωσε την είδηση.

«Ο γιος μου, ο Κώστας, μου το έκρυβε μέχρι σήμερα επειδή επρόκειτο την Δευτέρα να κάνω μια εγχείρηση. Σήμερα μου είπε όμως την αλήθεια. Ο εγγονός μου πήγε στο Μαϊάμι για διακοπές. Ήταν καλεσμένος στο σπίτι ενός οικογενειακού φίλου του γιου μου. Είναι αριστούχος φοιτητής με υποτροφία και απίστευτος αθλητής, τέλειος χαρακτήρας», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε ότι ο 21χρονος σκόπευε να επισκεφτεί για πρώτη φορά την Ελλάδα μαζί με την αδερφή του.

Για το θέμα μίλησε κι ο πατέρας του 21χρονου, Κώστας Γιαννιτσόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο Μαϊάμι μαζί με τη γυναίκα του και την κόρη του, περιμένοντας ένα ευχάριστο νέο.

«Περιμένω τους δύο καλύτερους φίλους μου. Ένας από αυτούς είναι ο 21χρονος γιος μου. Είμαι συντετριμμένος», δήλωσε στην Wall Street Journal.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής οι νεκροί ανέρχονται σε πέντε.