Ο αυστραλός αστυνομικός Zachary Samuel Maidment συνελήφθη την ώρα που σνίφαρε κοκαΐνη από το γυμνό σώμα ενός μοντέλου του Playboy. Πλέον ξεκινά μια καριέρα στο πορνό με την ίδια γυναίκα στη δημοφιλή πλατφόρμα OnlyFans.

Τα νέα έκανε γνωστά η συμπρωταγωνίστριά του Tyana Hansen, η οποία είναι και πρώην αρραβωνιαστικιά του, σύμφωνα με τη NY Post.

«Είναι μια ευκαιρία και για τους δυο μας να είμαστε οι εαυτοί μας», δήλωσε το 25χρονο μοντέλο, που έχει ποζάρει για το Maxim και το Playboy στο ABC, αναφερόμενη στο νέο πρότζεκτ τους στο OnlyFans.Το τελευταίο φέρεται να τους έχει εξασφαλίσει δεκάδες χιλιάδες δολάρια τις πρώτες 24 ώρες που το πορνογραφικό περιεχόμενο αναρτήθηκε στην πλατφόρμα.

Η Hansen είχε παρουσία στο OnlyFans εδώ και σχεδόν έναν χρόνο και ισχυρίζεται ότι έχει βγάλει ποσό έξι ψηφίων. Αυτή είναι η πρώτη φορά όμως που ο Maidment συμμετέχει στη δημιουργία του καυτού περιεχομένου.

«Το ζευγάρι των πρώην που περιμένατε», αναφέρει η σελίδα τους. «Έχουμε αποφασίσει να δώσουμε σε όλους σας κάτι για να μιλάτε αυτή την περίοδο. Παρακαλούμε εκ των προτέρων για το καλό υλικό».

Πρόκειται για μια ριζική αλλαγή καριέρας για τον 29χρονο πρώην αστυνομικό, ο οποίος είναι ελεύθερος με εγγύηση αυτή την περίοδο, καθώς πέρυσι τον Ιούλιο του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή κοκαΐνης και προμήθεια MDMA στο πάρτι γενεθλίων του σε ένα ρετιρέ του Star Casino, σύμφωνα με το 7 News της Αυστραλίας.

Σύμφωνα με τις αναφορές της αστυνομίας που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, ο Maidment παρακολουθούσε την ώρα που η Hansen σνίφαρε κοκαΐνη από τα οπίσθια μιας άλλης γυμνής γυναίκας και στη συνέχεια έκανε και εκείνος χρήση από το στήθος της συντρόφου του. Είπε μάλιστα και σε κάποιον άλλον να κάνει το ίδιο μετά από εκείνον. Ο άντρας που γιόρταζε τα γενέθλιά του φέρεται να έκανε χρήση του ναρκωτικού αρκετές φορές εκείνη τη νύχτα.

Ο Maidment βρίσκεται τώρα αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, ενώ έχει τεθεί και σε διαθεσιμότητα.