Πατέρας, μητέρα και δύο παιδιά πυροβολήθηκαν θανάσιμα κατά την Ημέρα του Πατέρα (20 Ιουνίου), με την αστυνομική έρευνα να έχει στοιχεία ότι πρόκειται για δολοφονία-αυτοκτονία.

Η οικογένεια Μαυράκη ζούσε σε ένα ακριβό προάστιο του Οχάιο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ τοπικών σταθμών.

Σοκαριστικό τέλος για την οικογένεια Μαυράκη στο Οχάιο: Πατέρας, μητέρα και δύο παιδιά βρέθηκαν νεκροί

Νεκροί στο σπίτι βρέθηκαν ο 47χρονος Nicholas Mavrakis, η 37χρονη Lesley Mavrakis, ο 13χρονος Ace και η 5χρονη Pippa το απόγευμα της Κυριακής, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ήταν συγγενής της Lesley αυτή που κάλεσε την αστυνομία, όταν χτυπούσε επανειλημμένα την πόρτα της οικίας και δεν άνοιγε κανείς. «Ξέρω ότι ο σύζυγός της υποφέρει από μετατραυματικό στρες από τον στρατό και έχει προβλήματα», είπε η συγγενής στους αστυνομικούς.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση ως ενδοοικογενειακό καυγά που κατέληξε άσχημα. Σύμφωνα με την αστυνομία, εισαγγελία και ιατροδικαστής μιλούν για τριπλή ανθρωποκτονία και αυτοκτονία.

Γείτονας δήλωσε πως οι Nicholas και Lesley, που μετακόμισαν στη γειτονιά το 2016, ήταν «πάντα πολύ εγκάρδιοι απέναντί μου». Ο ίδιος επιβεβαίωσε πως ο Nicholas υπέφερε πράγματι από μετατραυματικό στρες, μετά τις στρατιωτικές αποστολές του σε Ιράκ και Αφγανιστάν.

Ο Μαυράκης υπηρέτησε στον αμερικανικό στρατό από το 1993-2013. Το 2002 βρέθηκε στο Αφγανιστάν, ενώ πέρασε και δύο φορές από το Ιράκ (2003-2004 και 2007-2008).