Μνήμες της φρίκης του 2020 ξαναζεί η Γερμανία με τη δίκη της παιδοκτόνου, η οποία σκότωσε τα 5 από τα 6 παιδιά της ρίχνοντάς τους ναρκωτικό στο πρωινό και πνίγοντάς τα με μια πετσέτα.

Κι αυτό γιατί ο πρώην άντρας της έκανε καινούριο δεσμό.

Η 28χρονη Christiane K κατηγορείται για τον φόνο των παιδιών της, ηλικίας 1-8 ετών, με τον εισαγγελέα να πιστεύει πως τα νάρκωσε πριν τα σκοτώσει.

Εκείνη αρνείται τις κατηγορίες, λέγοντας πως για όλα φταίει ένας μασκοφόρος διαρρήκτης.

Η συγκλονιστική ιστορία της γυναίκας που δηλητηρίασε τα πέντε παιδιά της γιατί ο πρώην είχε νέα σύντροφο

Το Σόλινγκεν της Γερμανίας ζει και πάλι τη φρίκη του περσινού Σεπτεμβρίου, καθώς άρχισε η δίκη της παιδοκτόνου.

Εκείνη δεν έχει πει λέξη στη δικαστική αίθουσα και δεν αναμένεται να καταθέσει. Ο εισαγγελέας Heribert Kaune-Gebhardt ισχυρίζεται ότι τα πότισε με ένα κοκτέιλ τριών ναρκωτικών φαρμάκων, ώστε να μην αντιδρούν.

Η Christiane πήρε κατόπιν στην κρεβατοκάμαρα τα παιδιά, ένα μετά το άλλο, και τα έπνιξε. Εκείνη επιμένει πως οι δολοφονίες ήταν έργο ενός μασκοφόρου εισβολέα. Η αστυνομία ισχυρίζεται ωστόσο πως δεν έχει βρει ενδείξεις που να υποστηρίζουν μια τέτοια υπόθεση.

Τα πτώματα των παιδιών, τρία κορίτσια και δύο αγόρια, εντοπίστηκαν μέσα στο διαμέρισμά τους στις 3 Σεπτεμβρίου 2020. Ο μόνος που γλίτωσε ήταν ο 11χρονος Marcel, καθώς ήταν στο σχολείο όσο η μητέρα του σκότωνε τα αδέρφια του.

Η μητέρα επιχείρησε κατόπιν να δώσει τέλος στη ζωή της, πέφτοντας στις γραμμές του τρένου. Την έσωσαν όμως την τελευταία στιγμή.

Τα κίνητρα για το ανατριχιαστικό φονικό παραμένουν ασαφή. Ο εισαγγελέας λέει ωστόσο πως πριν από το περιστατικό, η Christiane τσακώθηκε άσχημα με τον πρώην άντρα της για τη νέα του σύντροφο.

Ήταν ο τρίτος σύζυγος της Christiane και πατέρας των 4 από τα 6 παιδιά της…