Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα από τον θάνατο πέντε παιδιών στη Γερμανία, τα οποία φέρεται να σκότωσε η μητέρα τους.

Σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα και το RTL η 27χρονη, Κριστάντε Κ., φέρεται να δηλητηρίασε τα 5 από τα 6 της παιδιά με χάπια. Τα νεκρά παιδιά ήταν τρία κορίτσια ηλικίας 1, 2 και 4 ετών και δύο αγόρια 8 και 6 ετών.

Η μητέρα στη συνέχεια πήρε το έκτο της παιδί και πήγε στο σταθμό του τρένου, πέφτοντας στις ράγες με σκοπό να αυτοκτονήσει σύμφωνα με την αστυνομία και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με τραύματα.

Όσο για το έκτο παιδί, ηλικία 11 ετών, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται σε ασφαλές περιβάλλον.

«Δεν θα με ξαναδείς γιατί όλα τα αδέρφια μου είναι νεκρά»

Σοκ προκαλεί το μήνυμα φέρεται να έστειλε ο 11χρονος Μάρσελ σε έναν φίλο του στο κινητό, ενημερώνοντάς του για το δράμα.

Ο Μαξ, φίλος του 11χρονου, μίλησε στο RTL παρουσία της μητέρας του λέγοντας αρχικά πως δεν γνώριζε τα αδέρφια ή τους γονείς του Μάρσελ λέγοντας «ήταν κυρίως λυπημένος».

Στη συνέχεια ο μικρός μαθητής αποκάλυψε πως την Πέμπτη το απόγευμα, έλαβε ξαφνικά ένα μήνυμα από έναν φίλο της γειτονιάς στο κινητό του. «Ξέρετε τι συνέβη στον Μάρσελ;» με ένα στιγμιότυπο οθόνης το οποίο έδειχνε το μήνυμα που είχε στείλει ο Μάρσελ «Ήθελα απλώς να σας πω ότι δεν θα με δείτε ξανά γιατί όλα τα αδέρφια μου είναι νεκρά».

Ο Μαξ στην αρχή πίστευε πως πρόκειται για φάρσα, αλλά στη συνέχεια τα περιπολικά και τα ασθενοφόρα έξω από το σπίτι της οικογένειας επιβεβαίωσαν τα όσα έλεγε το μήνυμα.