Νεκρά από πυροβολισμούς έπεσαν σε περιοχή της Ρώμης δύο αδέλφια ηλικίας 10 και 5 ετών, που έπαιζαν λίγα μέτρα από το σπίτι τους, όπως και ένας 74χρονος άνδρας, ο οποίος περνούσε με τo ποδήλατο του, απο τα πυρά ενός 34χρονου, ο οποίος κατόπιν ταμπουρώθηκε στο σπίτι του. Πριν από λίγο, ο ιστότοπος της εφημερίδας Corriere della Sera μετέδωσε την είδηση ότι ο 34χρονος αυτοκτόνησε.

Τα παιδιά και ο ηλικιωμένος δεν είναι συγγενείς και δεν φαίνεται να υπάρχει σχέση μεταξύ των τριών θυμάτων και του δράστη ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχικά προβλήματα.

Μόλις οχυρώθηκε σπίτι του, ξεκίνησε επιχείρηση διαπραγμάτευσης για την παράδοσή του, με τη μητέρα του να βοηθά τους αστυνομικούς να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του αλλά τελικά ο δράστης αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τους περίοικους ο 34χρονος ήταν γνωστός για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και είχε επιδείξει και στο παρελθόν εχθρική συμπεριφορά.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει μέχρι και ελικόπτερα, και οι κάτοικοι καλούνται να παραμείνουν στα σπίτια τους.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.