Τα μπάτσελορ πάρτι είναι επικίνδυνα, και ενίοτε κλείνουν σπίτια. Όπως στην περίπτωση μιας Ισπανίδας η οποία το βράδυ πριν το γάμο της,  έκανε σεξ με τον νάνο στρίπερ που είχε προσλάβει και αργότερα έμαθε πως έμεινε έγκυος από αυτόν.

Η γυναίκα αναγκάστηκε να ομολογήσει το «στραβοπάτημά» που είχε με τον… διασκεδαστή στον σύζυγό της, αφότου γεννήθηκε το μωρό με νανισμό, σε νοσοκομείο στη Βαλένθια, της Ισπανίας. Όπως αναφέρει το τοπικό σάιτ Las Cinco del Dia, ο άντρας πίστευε ότι το παιδί ήταν δικό του μέχρι που γεννήθηκε (το πόρταλ δεν αναφέρει ούτε τα ονόματα , ούτε ποιο είναι το νοσοκομείο).

Η ιστοσελίδα φιλοξενεί πάντως τις δηλώσεις ενός νάνου στρίπερ, ο οποίος έμεινε έκπληκτος με την είδηση: «Συνήθως είναι άντρες ηλικίας 40 ή 50. Ποιος θα ήθελε να κοιμηθεί με έναν άντρα αυτής της ηλικίας;», διερωτάται

«Στην Ισπανία πρέπει να είμαστε συνολικά 10 που κάνουμε αυτή τη δουλειά. Συνήθως πηγαίνουμε μαζί με έναν άλλο στρίπερ κανονικού ύψους, δένουμε τα μάτια της υποψήφιας νύφης και όταν το βγάζουμε μένουμε εμείς που παίρνουμε τη θέση του πρώτου. Όταν βγάζουμε το μαντήλι, συγχαίρουμε τη νύφη και φεύγουμε, οπότε με εκπλήσσει μια είδηση σαν και αυτή», σημειώνει χαρακτηριστικά.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.