Μια ασυνήθιστη βράβευση έκανε η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία τίμησε τη μεγαλύτερη εταιρεία με sex toys στη Βρετανία. Η Lovehoney έλαβε το The Queen’s Award for Enterprise για αξιοσημείωτη συνεχόμενη αύξηση των πωλήσεων στο εξωτερικό τα τελευταία έξι χρόνια.

Από το 2015, οι πωλήσεις στο εξωτερικό έχουν καταγράψει αύξηση από 12 εκατομμύρια λίρες έως και 56 εκατομμύρια λίρες, μια συνολική αύξηση 365% για την εταιρεία με έδρα το Μπαθ, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Το βραβείο, που χαρακτηρίζεται ως «η υψηλότερη διάκριση για επιχειρηματική επιτυχία» – επιτρέπει στη LoveHoney να χρησιμοποιεί το έμβλημα του βραβείου της βασίλισσας στις διαφημίσεις, το μάρκετινγκ και στη συσκευασία για πέντε χρόνια ως σύμβολο ποιότητας και επιτυχίας.

Η εταιρεία έλαβε αρχικά το βραβείο για την ώθηση στις βρετανικές εξαγωγές το 2015 και οι συνιδιοκτήτες Richard Longhurst και Neal Slateford συνάντησαν τη βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Φίλιππο και άλλους αξιωματούχους του παλατιού στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ωστόσο, αναφέρει το δημοσίευμα, μια συνάντηση ενδέχεται να μην πραγματοποιηθεί φέτος λόγω των περιορισμών που επιβάλει η πανδημία.

Η Debbie Bond, επικεφαλής του εμπορικού τμήματος της LoveHoney δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που λάβαμε επίσημη αναγνώριση από τη βασίλισσα. Έχει υπάρξει μια υπέροχη υποστηρίκτρια της Lovehoney καθώς μεγαλώναμε για να γίνουμε η κορυφαία μάρκα σεξουαλικής ευεξίας στον κόσμο.

Η βασιλική προστασία θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε περισσότερες θέσεις εργασίας στα κεντρικά μας στο Μπαθ και στα διεθνή μας γραφεία και να διαδώσουμε το μήνυμα της σεξουαλικής χαράς σε όλο τον κόσμο».