Τέσσερα έφηβα αγόρια είναι στα χέρια της αστυνομίας του Λονδίνου για την απόπειρα δολοφονίας δύο επίσης έφηβων κοριτσιών.

Η παρέα μαχαίρωσε τα κορίτσια, ηλικίας 16 και 17 ετών αντίστοιχα, και το ένα από τα δύο είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η επίθεση με τα μαχαίρια έλαβε χώρα μέρα μεσημέρι στο νοτιοανατολικό Λονδίνο. Εκεί εντόπισε η αστυνομία τα δύο θύματα, τραυματισμένα με μαχαίρι. Αμφότερες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και η μία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Τέσσερα αγόρια, ηλικίας 16-17 ετών, έχουν συλληφθεί ως ύποπτοι για τη δολοφονική επίθεση της 25ης Απριλίου.

«Αυτό είναι ένα σοκαριστικό περιστατικό που περιλαμβάνει δύο νεαρές κοπέλες ως θύματα, η μία εκ των οποίων παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο», δήλωσε ο Rob Merrett της αστυνομίας του Λονδίνου, «έχει προκαλέσει δικαίως μεγάλη ανησυχία στην κοινότητα».

Τα δύο από τα 4 αγόρια συνελήφθησαν αμέσως μετά την επίθεση, κοντά μάλιστα στο σημείο του εγκλήματος, ενώ τα υπόλοιπα δύο πιάστηκαν μερικές ώρες μετά.

«Και οι τέσσερις έχουν συλληφθεί και η ομάδα μου διενεργεί έρευνες για να καθοριστεί τι ακριβώς οδήγησε στην απαράδεκτη αυτή βία», κατέληξε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Rob Merrett.