Οι αλήθειες που προέρχονται από τα στόματα μικρών παιδιών μπορεί να είναι απίστευτα σοκαριστικές μερικές φορές.

Σε αυτή τη stop-motion ταινία κινουμένων σχεδίων για το πραγματικό νόημα της ζωής, ένα 6χρονο κορίτσι ρωτά, «Πόσο λυπηρό θα ήταν να φτάσετε στο τέλος της ζωής σας και να έχετε συνειδητοποιήσει ότι ποτέ δεν ζήσατε αληθινά;». Ακολούθως, επικαλούμενη την επιστημονική έρευνα για τα όσα πράγματα δεν έκαναν και έχουν μετανιώσει οι ηλικιωμένοι, μας ενθαρρύνει να εξετάσουμε πραγματικά την πορεία που θα θέλαμε η ζωή μας να πάρει.

«Αυτή είναι η ζωή σας, εσείς έχετε τον έλεγχο», λέει στο βίντεο που ανέβηκε στο YouTube. «Θα πρέπει να κάνετε πράγματα μέσα από τη καρδιά σας…»

Όπως μπορείτε να ακούσετε για το νόημα της ζωής, είναι εύκολο να αναπολείτε την παιδική σας ηλικία, τις ημέρες που ακολουθούσατε πραγματικά τη καρδιά σας και θα κάνατε τα πάντα για να ακολουθήσετε τα όνειρά σας.

 «Αν το μεγαλείο ήταν εύκολο, τότε θα υπήρχαν πολλοί επιτυχημένοι άνθρωποι-αστροναύτες, αθλητές, υπερήρωες», λέει. «Αλλά υπάρχουν άνθρωποι που το μόνο που επιθυμούν είναι όσο το δυνατόν περισσότερα likes στο Facebook ενώ στη πραγματικότητα δεν τους αρέσει η ζωή που κάνουν… ».