Το συγκινητικό και γλυκόπικρο αντίο της Helen McCrory που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 52 ετών αποκάλυψε ο σύζυγός της Damian Lewis, γνωστός ηθοποιός από τη σειρά Homeland.

Ο ηθοποιός, γνωστός από τη σειρά Homeland, ανέφερε στους Sunday Times, πως η σύζυγός του έκανε αστεία για το μέλλον του λίγες εβδομάδες πριν τον θάνατό της, λέγοντας πως απευθυνόμενη στα δύο παιδιά τους είπε «Θέλω ο πατέρας σας να έχει πολλές φιλενάδες, πρέπει να αγαπήσετε ξανά, η αγάπη δεν είναι κτητική».

«Δεν έδειξε φόβο, ούτε πίκρα, ούτε αυτολύπηση, μόνο μας όπλισε με θάρρος να συνεχίσουμε και επέμενε κανείς να μην είναι λυπημένος, γιατί εκείνη είναι χαρούμενη» τόνισε ο ηθοποιός.

«Έζησε σύμφωνα με τις αξίες της καλοσύνης και της γενναιοδωρίας» και πάντα ενδιαφερόταν για τους άλλους και «τους έκανε να νιώθουν ξεχωριστοί» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Η Helen McCrory γνωστή ως η «θεία Πόλυ» από την πετυχημένη σειρά Peaky Blinders ήταν παντρεμένη από το 2007 με τον Damian Lewis και έχουν δύο παιδιά.

Ο 50χρονος ηθοποιός έγραψε, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή του στο Twitter: «Θεέ μου την αγαπάμε και ξέρουμε πόσο τυχεροί είμαστε που την είχαμε στη ζωή μας. Είχε μία τόσο φωτεινή φλόγα. Πήγαινε τώρα, μικρή μου, στα ουράνια και σε ευχαριστώ».