Αν σας αρέσει το σεξ και η μαριχουάνα τότε αυτή η δουλειά είναι κομμένη και ραμμένη για εσάς. Πριν λίγα εικοσιτετράωρα, στο νέο σάιτ της εφημερίδας The Denver Post, The Cannabist, ανέβηκε μια αγγελία με την σημείωση ότι πρόκειται για την καλύτερη δουλειά .

«Αρθρογράφος του σεξ με προσανατολισμό στο “χόρτο”», έγραφε η αγγελία.

Η Cannabist ξεκίνησε μόλις λίγες ημέρες πριν από την αποποινικοποίηση της μαριχουάνας που θέσπισε το Κολοράντο στις αρχές του 2014. Το εξειδικευμένο αυτό πόρταλ, κάλυπτε θέματα που σχετίζονται με τη μαριχουάνα όπως την πολιτική ή τα οικονομικά και πλέον η επιθυμία τους είναι να εισέλθουν δυναμικά και στην καυτή θεματολογία του σεξ.

Άραγε όμως τι ακριβώς κάνει ένας αρθρογράφος του σεξ με focus στη μαριχουάνα; Ιδού τι απαιτούνται για τη δουλειά σύμφωνα με την αγγελία: «ο νέος μας freelance αρθρογράφος θα γράφει για το σεξ, τις σχέσεις, την οικειότητα, θέματα ισότητας των φύλων, όπως όλα αυτά σχετίζονται σε έναν κόσμο όπου η μαριχουάνα γίνεται νόμιμη – και μάλιστα πολλές φορές υπάρχει και στη κρεβατοκάμαρα…».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.