Η Busch Beer αναζητά έναν σκύλο που θα εργαστεί ως «Chief Tasting Officer», ήτοι «Επικεφαλής Δοκιμαστής», για τη νέα μπίρα Dog Brew που κυκλοφόρησε το 2020.

Η επίζηλη θέση συνοδεύεται από ένα ετήσιο μισθό 20.000 δολαρίων (16.700 ευρώ), πλήρη κτηνιατρική περίθαλψη αλλά και δωρεάν προμήθειες της Dog Brew.

Μάλιστα, κυκλοφόρησε κι ένα παιχνιδιάρικο διαφημιστικό βίντεο για το θέμα αυτό.

Ο σκύλος που θα επιλεγεί θα γίνει επίσης ambassador του προϊόντος και θα γυρνάει όλο τον κόσμο παρουσιάζοντας την μπίρα σε άλλους σκύλους.

Οι ιδιοκτήτες που θέλουν να δηλώσουν τους σκύλους τους μπορούν να δημοσιεύσουν στα social media μια φωτογραφία από το κατοικίδιό τους με το hashtag #BuschCTOcontest.

«Προκειμένου να γίνει ο επικεφαλής δοκιμαστής, ο σκύλος σας χρειάζεται να έχει εκλεπτυσμένο ουρανίσκο, εξαιρετική όσφρηση και να είναι ένα φρόνιμο αγόρι ή κορίτσι», αναφέρει η εταιρία.

Η Busch κυκλοφόρησε την μπίρα για σκύλους τον περασμένο Αύγουστο και το προϊόν ξεπούλησε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα.

«Μετά από μια δύσκολη μέρα, δεν υπάρχει τίποτα που να συγκρίνεται με μια Busch με ένα φίλο, οπότε με τόσους ιδιοκτήτες κατοικιδίων, θέλαμε να δημιουργήσουμε μια μπίρα που θα δώσει στους φανς μας την ευκαιρία να απολαύσουν μια Busch με τον καλύτερο φίλο τους», διαφήμιζε τότε η εταιρία.

Δεν είναι η πρώτη μπίρα για σκύλους που κυκλοφορεί. Είχε προηγηθεί, πριν αρκετά χρόνια, η «Bowser Beer».

Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες μπύρες, η μπύρα για τους σκύλους δεν διαθέτει ούτε ζύθο, ούτε ανθρακικό και φυσικά ούτε αλκοόλ. Αντίθετα, η μπύρα είναι αρωματισμένη με γλυκιά βύνη κριθαριού που μπορούν να δοκιμάσουν ακόμα και οι άνθρωποι.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.