Δεν έχουν τέλος οι γυναικοκτονίες σε κάθε πλευρά του πλανήτη. Αυτή τη φορά στο Τενεσί των ΗΠΑ ένας 36χρονος σκότωσε τη σύζυγό του και την πεθερά του, πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτονήσει.Η 31χρονη Μαρία Βάρσος και η μητέρα της Ντέμπορα Σίσκο, 60 ετών, σκοτώθηκαν στην επίθεση στο σπίτι τους στο προάστιο Νάσβιλ, ανέφερε η αστυνομία σε σχετική ανακοίνωση.

Μάλιστα ο Σον Βάρσος ένα μήνα πριν τη δολοφονία είχε συλληφθεί παρόλο που προσπάθησε να στραγγαλίσει τη γυναίκα του ενώ την απειλούσε και με όπλο. συγγενείς των αδικοχαμένων γυναικών αναφέρουν οργισμένοι ότι δεν καταλαβαίνουν πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που συνελήφθη για μία τόσο σοβαρή επίθεση να μπορεί να έχει άδεια οπλοκατοχής.

Τη Δευτέρα 12/4 το πρωί, ο ύποπτος εισέβαλε στο σπίτι, όπου η σύζυγός του ζούσε μαζί με την μητέρα της. Ήταν οπλισμένος και όπως φάνηκε αποφασισμένος.

«Ο Βάρσος πιστεύεται ότι πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του συμβάντος, πριν πυροβολήσει και σκοτώσει τη Μαρί και τη Ντέμπορα», αναφέρει η δήλωση του αστυνομικού τμήματος.

Ο δράστης βρέθηκε αργότερα μέσα στο αυτοκίνητό κοντά στο σπίτι του. Η άτυχη γυναίκα είχε υποβάλλει αίτηση διαζυγίου στις αρχές Μαρτίου μετά την επίθεση που δέχθηκε, που οδήγησε στην αρχική επίθεση του συζύγου της.