Χωρίς τέλος είναι οι αποκαλύψεις για τα σεξουαλικά εγκλήματα του Τζέφρι Επστάιν.

Τώρα είναι μια 26χρονη κτηματομεσίτρια από τη Φλόριντα αυτή που κατέθεσε μήνυση, λέγοντας πως τη βίασε βάναυσα και την απείλησε πως αν μιλούσε ποτέ, θα την τάιζε στους αλιγάτορες.

Η γυναίκα, μια παντρεμένη μουσουλμάνα τουρκικής καταγωγής που δεν κατονομάζεται, κατέθεσε τη μήνυση την προηγούμενη βδομάδα. Εκεί λέει πως ο Επστάιν τη βίασε στη βίλα του στο Palm Beach το 2008 με τη βοήθεια της διαβόητης πια μαντάμ του, Γκιζλέιν Μάξγουελ.

Επστάιν και Μάξγουελ την έβαλαν κατόπιν στο αυτοκίνητο και την πήγαν να παραλάβει τον 8χρονο γιο της.

Πριν φτάσουν, σταμάτησαν σε «ένα μεγάλο σώμα νερού που ήταν γεμάτο αλιγάτορες. Ο Επστάιν έσυρε κατόπιν την ενάγουσα στο σώμα νερού και της είπε με λεπτομερείς περιγραφές, όπως συνέβη και με άλλα κορίτσια στο παρελθόν, ότι θα καταλήξει σε αυτό το σώμα νερού ως τροφή για τους αλιγάτορες, αν αποκάλυπτε ποτέ τι της είχε κάνει ο Επστάιν», γράφει στη μήνυση.

Μετά την επίθεση, ο Επστάιν της έδωσε 200 δολάρια ως «αποζημίωση», όπως σημειώνεται.

Την αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα Miami Herald και είναι μία από τις δεκάδες μηνύσεις που έχουν γίνει εναντίον του, διεκδικώντας αποζημίωση από την τεράστια περιουσία του παιδόφιλου.

Η ενάγουσα, κομμώτρια στο επάγγελμα, κατηγορεί ακόμα το εγκληματικό δίδυμο πως «τη βίασαν επανειλημμένα και την κακοποίησαν σεξουαλικά ακόμα και μπροστά στον γιο της σε ξενοδοχείο της Φλόριντα», πριν αρχίσουν να την εκδίδουν σε πελάτες για μια περίοδο 5 μηνών.

Στο τέλος την υποχρέωσαν να κάνει παρθενορραφή για να συνευρεθεί με «εκλεκτό πελάτη» ως παρθένα.