Ένας σκληρός διοικητής των Ουκρανών αυτονομιστών αφήνει το όπλο του αρχίζει να… πρωταγωνιστεί σε περιπέτειες με «ροζ» φόντο.

Ο ένας εκ των ηγετών των Ουκρανών στο πεδίο της μάχης… παρουσιάζεται σε έναν διαφορετικό ρόλο σε ένα βιβλίο πορνογραφικού περιεχομένου, με ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Πρόκειται για τον Ιγκόρ Στρέλκοφ, ο οποίος είναι ο ήρωας της φαντασίας του συγγραφέα του «Sucking Strelkov». Ενός ηλεκτρονικού βιβλίου 22 σελίδων και 5.700 λέξεων που πωλείται για μόλις 1.93 δολ. στο Amazon. Αυτό αφηγείται την ιστορία ενός ευρωπαϊκού συνεργείου που φτάνει στο Ντόνετσκ για να γυρίσει μία ταινία γκέι πορνό με στρατιώτες. Εκεί συναντούν τον Στρέλκοφ, ο οποίος θεωρεί ότι είναι κατάσκοποι. Πρέπει να βρουν έναν τρόπο να του αποδείξουν το αντίθετο. Έτσι –και υπό τις οδηγίες του- μέλη του συνεργείου αναγκάζονται να προβούν σε σεξουαλικές πράξεις μεταξύ τους, ξεκινώντας ένα όργιο, στο οποίο συμμετέχει και ο ίδιος.

Ο 43χρονος Στρέλκοφ πρέπει να είναι τουλάχιστον τσαντισμένος με το ρόλο που τον έβαλε ο συγγραφέας να έχει στο εν λόγω βιβλίο, αλλά δεν έχει προβεί σε δηλώσεις, καθώς τα ρωσικά και τα ουκρανικά ΜΜΕ μόλις πρόσφατα αντιλήφθηκαν την ύπαρξη του βιβλίου, το οποίο κυκλοφόρησε περί τα τέλη Ιουλίου, όπως αναφέρουν.