Νέες αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Βρετανό πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον, φέρνει στο φως η επιχειρηματίας Τζένιφερ Αρκούρι σε συνέντευξή της, όπως σημειώνουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Η 35χρονη Αμερικανίδα παραδέχεται ότι διατηρούσαν σχεδόν πέντε χρόνια σχέση, από την άνοιξη του 2012 ως το 2016 όταν εκείνος ήταν για δεύτερη θητεία δήμαρχος Λονδίνου και ακόμη παντρεμένος με την πρώην σύζυγό του.

Στη συνέντευξή της στη Sunday Mirror, η Αρκούρι περιγράφει το πώς ερωτεύτηκε τον Μπόρις Τζόνσον. Το ζευγάρι συναντήθηκε όταν εκείνη ζούσε στο Λονδίνο και συνήθιζαν να βρίσκονται στο διαμέρισμά της στο Σόρντιτς.

Είπε ότι συναντιόντουσαν μία φορά την εβδομάδα και όπως τονίζει «Τον αγαπούσα, τον λάτρευα», κάνοντας λόγο για μια αμοιβαία «σωματική και πνευματική έλξη».

Μοιραζόταν την κοινή τους αγάπη για τον Σαίξπηρ και τον ονόμασε «Μέγα Αλέξανδρο», παρατσούκλι με τον οποίο τον είχε αποθηκεύσει και στο κινητό της, όπως λέει.

Πρόσθεσε ότι ο Τζόνσον αγαπούσε το σώμα και το μυαλό της και «δεν μπόρεσε να κρατήσει τα χέρια του μακριά» από τις αρχές του δεσμού τους.

Το 2016 αποκαλύφθηκε ότι η Αρκούρι είχε προσκληθεί σε ταξίδια, που χρηματοδοτούνταν από φορολογούμενους με επικεφαλής τον τότε δήμαρχο, πυροδοτώντας ένα σκάνδαλο άνευ προηγουμένου.

Κατόπιν η κατάσταση επιδεινώθηκε όταν αποκαλύφθηκε ότι η 35χρονη λάμβανε χιλιάδες λίρες από χρήματα φορολογουμένων σε επιχορηγήσεις, όπως 100.000 λίρες από κρατική επιχορήγηση.

«Ήμασταν σε μια στενή σχέση για τέσσερα χρόνια. Τον αγάπησα και με καλό σκοπό. Αλλά ο άνθρωπος που νόμιζα ότι ήξερα δεν υπάρχει πια» λέει σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Η Αρκούρι ισχυρίστηκε ότι είχαν κάνει σεξ στο διαμέρισμά της στο Σόρντιτς λίγες ώρες πριν ο Τζόνσον παρευρεθεί στα εγκαίνια των Παραολυμπιακών του Λονδίνου το 2012 ενώ υπενθύμισε ότι τον γνώρισε ως φοιτήτρια το 2011 όταν μίλησε σε μία εκδήλωση.