Μια νύφη και ένας γαμπρός είχαν την τύχη να γνωρίσουν τον Ντένζελ Ουάσινγκτον, ενώ πραγματοποιούσαν την γαμήλια φωτογράφισή τους. Το ζευγάρι δέχθηκε το photobombing από τον αστέρα του Χόλιγουντ και «σίγουρα ήταν η καλύτερη έκπληξη της ημέρας τους», αναφέρει η Daily Mail.

Ο 66χρονος ηθοποιός βραβευμένος με Όσκαρ έκανε γυρίσματα για την ταινία «Journal For Jordan» με τον επίσης διάσημο ηθοποιό Μάικλ Μπι Τζόρνταν στο Σέντραλ Παρκ όταν συνάντησε το ζευγάρι. Ο Ντένζελ φορώντας την μαύρη μάσκα του φωτογραφήθηκε με τους νεόνυμφους.

Ο ηθοποιός αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τα γυρίσματα της ταινίας για να διακόψει τη γαμήλια φωτογράφιση των Εμιλι και Σάμι Σαϊφάν.

Όπως σχολιάζει το Page Six, ο Ντένζελ Ουάσιγκτον θα μπορούσε κάλλιστα να δώσει και μερικές συμβουλές περί γάμου αφού παραμένει παντρεμένος εδώ και 37 χρόνια με την Πολέτα, ενώ μαζί έχουν τέσσερα παιδιά.

«Δεν υπάρχει μυστικό για τον τέλειο γάμο. Είμαι παντρεμένος με την [Πολέτα 27 χρόνια», είχε πει στον Guardian το 2010.

«Όλοι έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, είχαμε κι εμείς τα δικά μας. Είναι σκληρή δουλειά. Αλλά δώσαμε μια υπόσχεση. Μια πνευματική βάση βοηθάει σε όλα- γάμος, δουλειά, ψυχική ηρεμία», πρόσθεσε.