Η αγάπη του ήταν μεγάλη, όχι για την κοπέλα του, αλλά για το iPhone του και εκείνη αποφάσισε να… δράσει και να τον κάνει ρεζίλι μπροστά σε δεκάδες ανθρώπους. Πως το κατάφερε; Τον έσυρε κατά μήκος σταθμού του μετρό στην Κίνα!

Η νεαρή κοπέλα ζητούσε από τον σύντροφο της να της δώσει λίγη σημασία, όση ώρα ήταν μαζί. Εκείνος δεν έλεγε να αφήσει το κινητό του από τα μάτια του και το πλήρωσε πολύ ακριβά. Προσπάθησε να του το πάρει από τα χέρια. Συνάντησε σθεναρή αντίσταση όμως. Έτσι κρατώντας ένα μέρος του τηλεφώνου του και με τον νεαρό Κινέζο να μην το αφήνει, τον τράβηξε από τη θέση του μέσα στο βαγόνι και παρότι εκείνος έπεσε κάτω άρχισε να τον τραβά.

Μέχρι που τον έσυρε εκτός συρμού. Δεν σταμάτησε εκεί όμως. Συνέχισε να τον… περιφέρει ξαπλωτό στο σταθμό και επειδή εκείνος δεν εγκατέλειπε η έξαλλη κοπέλα χρησιμοποίησε το πόδι της. Τον κλώτσησε στο κεφάλι για να τον αναγκάσει να το αφήσει, αλλά τίποτα. Έκπληκτος ο κόσμος τους κοίταζε και αμήχανος δεν ήξερε τι να κάνει.

Κάποιοι νόμισαν αρχικά ότι επρόκειτο για διαφημιστικό από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, αλλά βλέποντας το να συνεχίζεται τόνισαν ότι όλο το περιστατικό που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια τους ήταν πέρα για πέρα αληθινό. Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε μάλιστα ότι «είδα ένα παιδάκι να κλαίει βλέποντας τον καυγά», ενώ ένας άλλος τόνισε ότι «η κοπέλα φρίκαρε με τον σύντροφο της και τον έσυρε στο βαγόνι ευτυχώς πριν κλείσουν οι πόρτες».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.