Είναι τρελός ο Βούλγαρος… Δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο για να αποδείξει τη λατρεία του στη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ.

Είναι φαν του ποδοσφαίρου και δη των «κόκκινων διαβόλων». Μάλιστα ο συγκεκριμένος είναι τόσο φανατικός που αποφάσισε να «χτυπήσει» τατουάζ με το σήμα της ομάδας σε ένα σημείο που να φαίνεται συνέχεια. Δεν εννοούμε το χέρι του, αλλά το μέτωπο του. Μάλιστα, σαν να μην έφτανε αυτό έχει αλλάξει το όνομα του και πλέον λέγεται «Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Ο 50χρονος οικοδόμος ζει και αναπνέει για την αγγλική ομάδα. Πριν ο κ. Γιουνάιτεντ ονομαζόταν Zdravkov Levidzhov. Μετά από δέκα χρόνια δικαστικών διαμαχών κατάφερε να πείσει τη Δικαιοσύνη της χώρας του να του επιτρέψει να πάρει το όνομα της Μάντσεστερ. Μετά από αυτό διάλεξε και το τατουάζ για να αποδείξει πόσο πιστός φαν είναι, αλλά και για να το χρησιμοποιεί και ως ένα είδος… ταυτότητας, όπως λέει.

Δε σταμάτησε εκεί όμως. Ο αγαπημένος του παίκτης όλων των εποχών των «κόκκινων διαβόλων» ήταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και έδωσε το όνομα του στη γάτα του. Παράλληλα, θα μπορείτε να μαντέψετε τα χρώματα και τα διακοσμητικά που κοσμούν το δωμάτιο του. όλα σε κόκκινο και λευκό και όλα της Μάντσεστερ.

Ο 50χρονος, που ζει με τη μητέρα και το κατοικίδιο του σε ένα διαμέρισμα στο Svishtov, τονίζει στη Sun ότι «ο κόσμος δε γελά όταν με βλέπει (με το τατουάζ στο μέτωπο). Με κοιτά με θαυμασμό. Κι εγώ στέκομαι περήφανος. Είχα σκεφτεί να κάνω το τατουάζ στο μπράτσο μου, αλλά δεν θα είχε την ίδια βαρύτητα».

Παρόλη την αγάπη του για τη Μάντσεστερ, ο κος. Γιουνάιτεντ κατάφερε να βρεθεί στο «σπίτι» της ομάδας, το «Ολντ Τράφορντ» μόνο μία φορά κι αυτό καθώς κατάφερε να μαζέψει χρήματα μετά από τρία χρόνια οικονομιών.