Φρίκη προκαλεί ο θάνατος μιας γυναίκας, η οποία βρισκόταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης, μέσα στο σπίτι της στη Βραζιλία. Το μωρό της 21χρονης είχε αφαιρεθεί από την κοιλιά της όταν εντοπίστηκε νεκρή στο κλειδωμένο μπάνιο.

Η Pamella Ferreira Andrade Martins βρέθηκε νεκρή στην πόλη Macae στην πολιτεία Ρίο ντε Τζανέιρο το απόγευμα της Τετάρτης. Μέλος της οικογένειας, που ζήτησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης πως το θύμα βρισκόταν μέσα στο κλειδωμένο μπάνιο και έπρεπε να σπάσουν την πόρτα για να μπουν μέσα.

Η κοιλιά της νεαρής γυναίκας είχε ανοιχτεί και το μωρό της έλειπε, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Μια 22χρονη γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά, συνελήφθη όταν πήγε σε νοσοκομείο, κουβαλώντας το νεκρό μωρό.

Σύμφωνα με τις αναφορές, η γυναίκα είχε πει στο προσωπικό του νοσοκομείου ότι είχε γεννήσει η ίδια το αγοράκι και είχε πέσει από τις σκάλες μαζί με αυτό. Ωστόσο από εξετάσεις που έγιναν αποδείχθηκε ότι δεν υπήρξε έγκυος. Τοπικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ένα μαχαίρι βρέθηκε στην τσάντα της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ύποπτη παρίστανε την έγκυο και την είχαν δει να κάνει παρέα με τη νεκρή γυναίκα μία ημέρα πριν από το φριχτό έγκλημα. Συγγενείς της 21χρονης είπαν στην αστυνομία ότι η ύποπτη είχε πει ότι «θα αποκτούσε ένα παιδί με οποιονδήποτε τρόπο». Δεν πίστεψαν όμως ποτέ ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

Η 21χρονη ήταν παντρεμένη και είχε ήδη έναν γιο 2 ετών.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και μια αυτοψία θα γίνει για να καθοριστεί η αιτία θανάτου του μωρού.