Τραγικό τέλος είχε ο Nigel Willis από το Λονδίνο, ο οποίος ενώ ήξερε πως ένα σεξουαλικό βοήθημα βρισκόταν μέσα στο σώμα του και δεν μπορούσε μόνος του να το βγάλει, δεν πήγε στο γιατρό γιατί ντρεπόταν.

Ο 50χρονος άνεργος άντρας, δεν μπορούσε να αφαιρέσει το δονητή από το κορμί του, ούτε καν να κουνηθεί από τον καναπέ του για πέντε ολόκληρες μέρες.Τελικά κατάφερε να πάει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Lewisham αφού κάλεσε σε βοήθεια ένα φίλο του.

Οι γιατροί είδαν πως ο Nigel Willis είχε ένα «ξένο σώμα» στο σώμα του και υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση. Εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας καθώς υπέφερε από σηπτικό σοκ.

Οι χειρουργοί κατάφεραν να αφαιρέσουν το δονητή, όμως ο 50χρονος άντρας δεν τα κατάφερε και πέθανε δύο μήνες αργότερα καθώς δεν μπόρεσε να ανακτήσει τις δυνάμεις του μετά το σοβαρό τραυματισμό του. Το γεγονός ότι είχε ιστορικό διαβήτη ήταν ιδιαίτερα επιβαρυντικό στοιχείο για την εξέλιξη της υγείας.

Η ακριβής αιτία του θανάτου ήταν πολυοργανική ανεπάρκεια, σήψη και διάτρηση του εντέρου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.