Η 39χρονη Tabitha εγκατέλειψε τα 12 παιδιά της, ηλικίας από 19 μηνών μέχρι 22 ετών, κι έφυγε με τον εραστή της. Ο σύζυγός της Peter Saunders, κατακρίνει τη συμπεριφορά της και λέει ότι τα παιδιά δεν θα ξεχάσουν ποτέ αυτό που τους έκανε.

«Πώς μπορεί μία μητέρα να κάνει κάτι τέτοιο;» λέει στη Dailymail.

Ο πατέρας λέει ότι είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις 12 παιδιά αλλά τα αγαπάει πολλά και δεν έχει κι άλλη επιλογή.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν 20 χρόνια και παντρεύτηκαν το 1996. Έχουν 12 παιδιά. Τον περασμένο Μάρτιο η γυναίκα του έφυγε από το σπίτι για να ζήσει με τον εραστή της στο Σαουθάμπτον. Ο Peter Saunders ανακάλυψε ότι η γυναίκα του τον απατάει από μηνύματα που είδε στο κινητό της.

Ο πατέρας λέει ότι τα παιδιά ζητούν τη μητέρα τους η οποία τα βλέπει κάθε 5 ή 6 εβδομάδες.

«Τα συναισθήματά μου για εκείνη έχουν αλλάξει. Δε πιστεύω ότι είναι μία κακή μητέρα. Πιστεύω ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα ένα είδος κατάθλιψης και χρειάζεται βοήθεια» εξομολογείται στην εφημερίδα.

Ο κ. Saunders, πρώην ζωγράφος και διακοσμητής έχει καταδικαστεί για εμπόριο ναρκωτικών αφού η αστυνομία βρήκε δύο κιβώτια με κάνναβη στο σπίτι του το ένα ανάμεσα στα δώρα των Χριστουγέννων. Ο ίδιος είπε ότι προορίζονταν για προσωπική χρήση καθώς υποφέρει από πόνους στα πόδια λόγω διαβήτη.

Όμως η αστυνομία ανακάλυψε ότι έκανε εμπόριο ναρκωτικών μέσω facebook. Εκείνος κι ένας από τους γιους του καταδικάστηκαν σε 12 μήνες φυλάκιση με διετή αναστολή.