«Πραγματικά χαλαρός» εμφανίζεται να είναι ο πρώην αμερικανός πρόεδρος, αλλά και «χαρούμενος» που είναι εκτός Twitter.

Μπορεί να επανεμφανιστεί ωστόσο στα κοινωνικά μέσα φτιάχνοντας τη δική του πλατφόρμα social media.

Αυτά μας λέει ο πρώην στενός του συνεργάτης και επικεφαλής της προεκλογικής του εκστρατείας, Jason Miller. Η μαρτυρία του έρχεται βέβαια σε τραγική αντίθεση με τις αναφορές μόλις την προηγούμενη βδομάδα πως είναι εξοργισμένος για τον αποκλεισμό του από το Twitter.

Ο Τραμπ έφυγε από την Ουάσιγκτον στις 20 Ιανουαρίου, μετά την άρνησή του να παραστεί στην ορκωμοσία Μπάιντεν. Πήγε αντιθέτως στο θέρετρό του στη Φλόριντα, το Mar-a-Lago, για να ξεκουραστεί.

Σε συνέντευξή του στους «Sunday Times», ο Jason Miller ισχυρίστηκε την Κυριακή πως ο Τραμπ «ήταν σε πολύ καλή διάθεση όταν έφυγε από τον Λευκό Οίκο και υπήρξαν μερικές πολύ τρυφερές στιγμές με την οικογένειά του».

«Ήταν ωραίο να βρίσκεσαι στην πρώτη θέση σε ένα τέτοιο θέαμα. Το συναίσθημα ξεχείλιζε. Κάποιοι ήταν πολύ λυπημένοι που έφτασε αυτή η μέρα, υπήρχε ωστόσο μια αίσθηση περηφάνιας ότι αυτή ήταν η πιο πετυχημένη πρώτη θητεία στην ιστορία της αμερικανικής προεδρίας».

Ο Miller σημείωσε πως «ήταν η πρώτη φορά εδώ και χρόνια που είδα τον πρόεδρο πραγματικά χαλαρό», αλλά και «πιο χαρούμενο τώρα από όσο είχε υπάρξει εδώ και πολύ καιρό».

Σε δεύτερη συνέντευξή του στο μέσο Breitbart, ο Miller αποκάλυψε πως ο Τραμπ μπορεί να επιστρέψει στα κοινωνικά μέσα όταν νιώσει έτοιμος, «είτε προσχωρώντας σε μια υπάρχουσα πλατφόρμα είτε δημιουργώντας τη δική του πλατφόρμα».