Ένας δάσκαλος γυμνασίου της Φλόριντα έκανε πολλές φορές σεξ με μια 16χρονη μαθήτρια του μέσα σε μια σχολική ντουλάπα, ανέφερε η αστυνομία, σύμφωνα με την New York Post.

Ο Γουέιν Μακένζι Ρικς, ένας 29χρονος δάσκαλος ειδικής αγωγής και προπονητής καλαθοσφαίρισης στο Χέινς Σίτι, συνελήφθη αργά την Τρίτη για 10 κατηγορίες περί σεξουαλικής επίθεσης, δήλωσε η αστυνομία.

Ο Ρικς είχε επισκεφτεί την έφηβη στην τάξη της, αφού πρώτα της έστελνε γραπτά μηνύματα κατά τη διάρκεια των σχολικών ωρών και έβρισκε τρόπους να παίρνει το κορίτσι άδεια προκείμενου να βγει από την τάξη.

«Ένας άλλος μαθητής και φίλος του θύματος ήταν παρών στην τάξη εκείνη τη στιγμή και θυμήθηκε να παρατηρεί τους δύο να περπατούν μέχρι την σχολική ντουλάπα, να κλειδώνονται και να κάνουν σεξ περίπου 10 φορές», ανέφερε η αστυνομία σε δήλωση.

Ο Ρικς κατηγορείται επίσης ότι περνούσε πολύ χρόνο με την κοπέλα εκτός του σχολείου, ήδη από τον Οκτώβριο.

Οι αστυνομικοί βρήκαν επίσης ένα βίντεο του ζευγαριού μαζί κατά την διάρκεια μιας σχολικής επίσκεψης στα Universal Studios στο Ορλάντο.

Ο Ρικς και το κορίτσι φέρεται να μίλησαν στο τηλέφωνο περισσότερες από 80 φορές μεταξύ Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου. Επίσης, της έδινε πολλά δώρα, όπως παπούτσια και ρούχα, ανέφεραν οι αστυνομικοί.

«Αυτή η περίπτωση χρησιμεύει ως υπενθύμιση στους γονείς να παραμένουν σε εγρήγορση σχετικά με το ποιος συναντάει είναι τα παιδιά τους», είπε ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης Χέινς, Τζέιμς Ελένσκι.

Ο Ρικς, ο οποίος προσλήφθηκε από το σχολείο τον περασμένο Αύγουστο, παραιτήθηκε από την σχολική δομή το περασμένο Σάββατο.