Ένα 14χρονο αγόρι από το Οχάιο των ΗΠΑ πυροβολήθηκε θανάσιμα μερικές στιγμές αφότου φίλησε τη μητέρα του στο μάγουλο και κατέβηκε για να πετάξει τα σκουπίδια.

Ο Dayvion Jones περπατούσε έξω από το σπίτι τoυ με τη σακούλα στα χέρια όταν τον πλησίασε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του τοπικού αστυνομικού τμήματος, ένας από τους άντρες που επέβαιναν στο SUV τράβηξε το πιστόλι του και πυροβόλησε το παιδί, πριν πατήσουν γκάζι και διαφύγουν.

Το όχημα τράκαρε λίγο αργότερα σε κοντινή διασταύρωση και οι δράστες τράπηκαν με τα πόδια σε φυγή. Οι αστυνομικοί βρήκαν τον 14χρονο να χαροπαλεύει στο πεζοδρόμιο. Ο Jones πέθανε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

Η μητέρα του, Kim Jones, άκουσε τον πυροβολισμό. «Ακούσαμε τους πυροβολισμούς και είπαμε ‘‘Ω, Θεέ μου, πυροβολεί κάποιος το σπίτι μας;’’. Τόσο κοντά ακούγονταν», δήλωσε στον τοπικό σταθμό WBNS.

Ανήσυχη η μητέρα, κατέβηκε να δει αν είναι καλά το παιδί της. Ήταν όμως αργά. «Όταν έφτασα εκεί, η αστυνομία, όλοι ήταν εκεί, αλλά ο γιος μου ήταν πεσμένος στον δρόμο, νεκρός».

Η ίδια δήλωσε πως ο 14χρονος ήταν σε κατ’ οίκον περιορισμό, από έναν περσινό καυγά…