Η γυναίκα που κατηγόρησε τον πρίγκιπα Άντριου για το «αηδιαστικό σεξ» έκλεισε τον λογαριασμό της στο Twitter, καθώς όπως λέει δέχτηκε «υπερβολικό μίσος» κατηγορώντας τα τρολ και την «ομάδα» της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Η 37χρονη Virginia Roberts Giuffre είχε κατηγορήσει τον Τζέφρι Έπσταϊν πως την είχε αναγκάσει να κάνει σεξ με τον βρετανό γαλαζοαίματο.

«Συγχαρητήρια ομάδα του πρίγκιπα Άντριου και τρολ του Τραμπ, κάνατε επιτυχώς τη δουλειά σας», έγραψε η ίδια αποχαιρετώντας το κοινωνικό μέσο.

Πριν από την ανακοίνωσή της, η Daily Mail είχε αποκαλύψει πως ο Άντριου και η πρώην σύζυγός του, Sarah Ferguson, είχαν προσεγγίσει μια γυναίκα (Molly Skye Brown) που έχει κάνει επανειλημμένως φραστικές επιθέσεις στην Giuffre, προσπαθώντας να την κηλιδώσει.

Ο Άντριου ήταν καλός φίλος του Έπσταϊν και της συνεργάτιδάς του που του έφερνε τα κορίτσια για τις διεστραμμένες ορέξεις του.

Ο πρίγκιπας έχει αρνηθεί κατηγορηματικά τις καταγγελίες της Giuffre, που λέει πως εξαναγκάστηκε να κάνει σεξ μαζί του 3 φορές, με την πρώτη συνεύρεσή τους να λαμβάνει χώρα το 2001, όταν εκείνη ήταν 17 ετών.

Ο Άντριου επιμένει πως δεν θυμάται μια τέτοια επαφή. Εκείνη έδωσε ωστόσο συνέντευξη στο BBC που ανακαλούσε λεπτομέρειες της πρώτης συνουσίας, χαρακτηρίζοντάς τη «γρήγορη και αηδιαστική».

«Δεν κράτησε πολύ», είπε, «το όλο πράγμα, η διαδικασία, ήταν αηδιαστική», σημείωσε, προσθέτοντας ωστόσο πως «δεν ήταν κακός ή κάτι τέτοιο. Σηκώθηκε, με ευχαρίστησε και έφυγε».

Η Giuffre έχει δηλώσει πως «στρατολογήθηκε» από τη μαντάμ του Έπσταϊν, τη βρετανή κοσμική Ghislaine Maxwell, ώστε «να κάνω στον Άντριου ό,τι έκανα και στον Τζέφρι. Δεν το περίμενα από έναν γαλαζοαίματο».