Δεν έχουν τελειωμό τα χυδαία, απαράδεκτα και άκρως προσβλητικά περιστατικά με σεξουαλικές παρενοχλήσεις γυναικών, σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς τους. Το σχόλιο που δέχτηκε μία Καναδή δημοσιογράφος την ώρα που μετέδιδε «live» το ρεπορτάζ της σε πόλη του Οντάριο είναι ένα από τα τελευταία που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Όπως μετέδωσε το cbc.ca την ώρα που η Κρίστα Σαρπ κοίταζε την κάμερα δίνοντας το ρεπορτάζ, άκουσε έναν περαστικό να της φωνάζει: «Γα@@ε της το μ@@ί».

Μόλις η Καναδή δημοσιογράφος άκουσε το άκρως προσβλητικό σχόλιο, έστρεψε το βλέμμα της προς το μέρος του για να είναι ποιος είναι αυτός που την βρίζει. Αυτός όμως πάτησε γκάζι στο αυτοκίνητο και έγινε καπνός.

Η ίδια ανέβασε το επίμαχο βίντεο στο Twitter και, όπως είπε, ο καναδικός τηλεοπτικός σταθμός «CTV» όπου εργάζεται, ζήτησε από τις αρχές να διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό του άντρα που την παρενόχλησε σεξουαλικά. Την έρευνα των αρχών για τον σεξιστή οδηγό επιβεβαιώνει και το cbc.ca

Σε μήνυμά της στο Twitter η Κρίστα εξέφρασε την έντονη δυσφορία γι΄αυτό που βίωσε: «Αυτό δεν είναι αστείο και δεν είναι cool. Θα ήθελα να πω ότι δεν με ενοχλεί, αλλά με ενοχλεί. Με κάνει να νιώθει σ@@α» .