Μια αμελής μητέρα τριών παιδιών στο Νιού Χάμσαϊρ συνελήφθη με την κατηγορία ότι έθεσε το παιδί της σε κίνδυνο επειδή το έβαλε σε ένα ταξί μόνο του για να το στείλει στον παιδικό σταθμό, δήλωσε η αστυνομία, σύμφωνα με την New York Post.

Η 35χρονη Στέφανι Γκοντού κατά την σύλληψή της εμφανίστηκε «ασυνάρτητη και αποπροσανατολισμένη» και είχε πρόβλημα να απαντήσει στις ερωτήσεις.

Η γυναίκα στην αρχή κλείστηκε στο σπίτι της αρνούμενη να παραδοθεί στους αξιωματικούς την περασμένη Παρασκευή, δύο ημέρες μετά την ειδοποίηση της αστυνομίας ότι ουδέποτε πήγε να παραλάβει δύο από τα παιδιά της από τον παιδικό σταθμό, ανέφεραν οι αστυνομικοί.

Το πιο μικρό εξ αυτών, ένα μωράκι τριών μηνών, βρέθηκε μέσα στο σπίτι με τα ρουχαλάκια του καλυμμένα με τα ούρα του και δεμένο (!) σε μικρή απόσταση από μια σόμπα θέρμανσης, με τους αστυνομικούς να λένε πως «έκαιγε» το σωματάκι του.

Το 3 μηνών μωρό της, καλυμμένο με ούρα, που φορούσε εξαιρετικά ζεστά ρούχα, βρέθηκε να είναι δεμένο σε ένα κάθισμα μεταφοράς που δεν απέχει περισσότερο από 6 πόδια από μια θερμάστρα, δήλωσε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι υπήρχε ανησυχία για το βρέφος θα μπορούσε να υπερθερμανθεί.

Η αστυνομία ανακάλυψε στη συνέχεια ότι στις 4 Ιανουαρίου,η Γκοντού είχε προσλάβει έναν οδηγό ταξί για να μεταφέρει την τρίχρονη κόρη της στον παιδικό σταθμό. Το παιδί έφτασε με ασφάλεια, αλλά ήταν εντελώς μόνο του μέσα στο όχημα.

Ο Γκουντού κατηγορείται ότι έθεσε σε κίνδυνο την ζωή ανήλικου και για αντίσταση κατά της αρχής.