Έκλεψαν τα μετάλλια ανδρείας βετεράνου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

Ο δράστης παρίστανε τον υπάλληλο της βρετανικής εταιρείας ύδρευσης


ΚΟΣΜΟΣ
10:46
09/06/2014
Έκλεψαν τα μετάλλια ανδρείας βετεράνου του Β' Παγκοσμίου Πολέμου
loading

Ψάχνουν να βρουν άγνωστο άνδρα, ο οποίος παρίστανε τον υπάλληλο της εταιρείας ύδρευσης και έκλεψε τα στρατιωτικά μετάλλια ανδρείας ενός 92χρονου βετεράνου του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου, ανήμερα της 70ης επετείου της ιστορικής συμμαχικής απόβασης στη Νορμανδία. Η βρετανική αστυνομία απηύθυνε έκκληση χθες για πληροφορίες σχετικά με τον ψευτο-υπάλληλο της εταιρείας ύδρευσης.

Ένας άνδρας που ισχυρίστηκε ότι είναι υπάλληλος της εταιρείας ύδρευσης πήγε στο σπίτι του υπερήλικα πρώην στρατιώτη στο βόρειο Λονδίνο και ζήτησε να μπει μέσα για να ελέγξει την πίεση του νερού, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το ίδιο βράδυ, ο βετεράνος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου αντιλήφθηκε ότι πολλά από τα πράγματα στο σπίτι του είχαν μετακινηθεί και διαπίστωσε ότι είχαν κλαπεί έντεκα στρατιωτικά παράσημα ανδρείας, ανακοίνωσε η Σκότλαντ Γιάρντ.

Ο 92χρονος βρετανός βετεράνος, είχε υπηρετήσει στις τάξεις των γρεναδιέρων κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και περνούσε τον περισσότερο χρόνο του στην Ιταλία και τη Βόρεια Αφρική.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει