«Οι εξωγήινοι μάς έχουν ζητήσει να μην αποκαλύψουμε ότι είναι εδώ, η ανθρωπότητα δεν είναι ακόμα έτοιμη», είπε πρόσφατα ένα από τα μεγάλα ονόματα του διαστημικού προγράμματος του Ισραήλ.

Ο καθηγητής Haim Eshed δεν είναι τυχαίος. Λειτούργησε ως επικεφαλής του διαστημικού προγράμματος ασφαλείας του Ισραήλ μεταξύ 1981-2010, έχοντας τιμηθεί εκτεταμένα με μετάλλια και βραβεύσεις για το έργο του.

Δύο μάλιστα βραβεία έχουν έρθει για «απόρρητες τεχνολογικές εφευρέσεις», σύμφωνα με το Jewish Press, το οποίο παρατηρεί σχετικά: «Αν λοιπόν τρελάθηκε, μια πιθανότητα που παραμένει πάντα ανοιχτή, αυτό πρέπει να έχει συμβεί την τελευταία δεκαετία».

Ο 87χρονος ακαδημαϊκός μίλησε πρόσφατα στην εφημερίδα «Yedioth Aharonoth» και είπε ακριβώς: «Οι εξωγήινοι μάς έχουν ζητήσει να μην αποκαλύψουμε ότι είναι εδώ, η ανθρωπότητα δεν είναι ακόμα έτοιμη».

Είπε ακόμα πως ο Τραμπ ήταν έτοιμος να προχωρήσει στην αποκάλυψη της άφιξής τους, «αλλά οι εξωγήινοι της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας είπαν: ‘‘Περιμένετε, αφήστε πρώτα τους ανθρώπους να ηρεμήσουν. Δεν θέλουμε να ξεκινήσει μαζική υστερία’’».

Ο Eshed δήλωσε ακόμα πως οι εξωγήινοι είναι σε μυστική επαφή με ΗΠΑ και Ισραήλ. Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία, που λειτουργεί από μυστικό στρατηγείο στα έγκατα του πλανήτη Άρη, έχει επίσης και «γραφείο» στην Ουάσιγκτον.

Οι εξωγήινοι έπρεπε μάλιστα να παρέμβουν για να σταματήσουν τον αμερικανό πρόεδρο από μια τέτοια κοσμοϊστορική αποκάλυψη.

Ο ηλικιωμένος καθηγητής είπε ακόμα πως οι εξωγήινοι θα παρουσιαστούν μόνο όταν η ανθρωπότητα «εξελιχθεί και φτάσει σε μια φάση όπου θα μπορούμε να κατανοήσουμε τι είναι το Διάστημα και τι τα διαστημόπλοια».

Ο Eshed δεν είπε εδώ και πόσο καιρό έχουν έρθει κάποιοι σε επαφή με τους εξωγήινους, υπαινίχθηκε ωστόσο ότι οι επαφές υπήρχαν κατά την προεδρία του Τραμπ. Είπε ακόμα πως οι εξωγήινοι ήθελαν να συνεργαστούν με αμερικανούς επιστήμονες για τη μελέτη του Διαστήματος.

«Υπάρχει μια υπόγεια βάση στα βάθη του Άρη, όπου βρίσκονται οι αντιπρόσωποί τους, και οι δικοί μας αμερικανοί αστροναύτες».

Γιατί αποκάλυψε όμως το μυστικό τους ο ίδιος; Γιατί ελπίζει, όπως λέει, να τον πάρουμε στα σοβαρά, τώρα που έχουν ωριμάσει οι συνθήκες.

«Αν έβγαινα και έλεγα ό,τι λέω τώρα πριν από 5 χρόνια, θα με έκλειναν στο νοσοκομείο. Ο τύπος έχει χάσει τα λογικά του».