Το χαρακτηρίζουν ως «το στενότερο σπίτι της Αγγλίας» και είναι ήδη γνωστό και χιλιοτραγουδισμένο. Με πλάτος που δεν ξεπερνά τα 4 μέτρα, το σπίτι είναι και πάλι στην αγορά, ανακαινισμένο αυτή τη φορά, και τώρα παράγοντες της αγοράς διατείνονται ότι θα πιάσει ακόμα και 275.000 λίρες (309.000 ευρώ).

Η παράξενη κατοικία με τις 2 κρεβατοκάμαρες στο South Knighton του Λέστερ υπέστη πρόσφατα ριζική ανακαίνιση, καθώς μιλάμε για ένα οίκημα με ιστορία 120 ετών.

Με ύψος που δεν ξεπερνά τα 8 μέτρα, το μικροσκοπικό διώροφο σπίτι είναι φωλιασμένο μέσα σε μια από τις πιο καλές γειτονιές της περιοχής, κοντά στο κέντρο και δίπλα σε σχολεία και πάρκα.

Η ανακαίνιση το έκανε φωτεινό και πολύ πιο ευρύχωρο απ’ όσο ήταν, καθώς εξοικονομήθηκε χώρος δίνοντας έμφαση στην πρακτική και τη λειτουργικότητα.

Το σπίτι βγήκε πέρυσι σε δημοπρασία, όταν ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης του πέθανε, και ο νέος κάτοχος το ανακαίνισε δραστικά.

Το μεσιτικό Newton Fallowell Oadby που το εμπορεύεται ισχυρίζεται πως θα τα πιάσει τα λεφτά του. Πέραν όλων των άλλων, είναι «το στενότερο σπίτι της Αγγλίας»…