Ένα πολύ ενδιαφέρον αντικείμενο, όχι σχετικό με την τέχνη, είναι αυτό που τράβηξε την προσοχή στη δημοπρασία  έργων του 20ού αιώνα του οίκου Christie’s, η οποία έγινε μέσω livestream από το Rockefeller Center: ο σκελετός ενός Tyrannosaurus Rex!

Η χωρίς προηγούμενο δημοπρασία του σκελετού του T-Rex, στον οποίο είχαν δώσει το όνομα «Stan», ήταν το γκραν φινάλε της βραδιάς. Οι προβλέψεις έκαναν λόγο για 6 με 8 εκατομμύρια δολάρια και ο οίκος έφερε ανεξάρτητο δημοπράτη, τον Tash Perrin, για να διεξάγει τη δημοπρασία ενός από τους μεγαλύτερους και πιο πλήρεις σκελετούς του προϊστορικού τέρατος που έχει ποτέ βρεθεί.

Ο Perrin άνοιξε τη διαδικασία προσφορών στα 3 εκατομμύρια δολάρια. Δύο ειδικοί του Christie’s, ως επί το πλείστον, με προσφορές ανέβασαν το ποσό στο ύψος των 25 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τελικά, ο «Stan» κατακυρώθηκε στον James Hislop, επικεφαλής του τμήματος Επιστήμη και Φυσική Ιστορία του οίκου για το ποσό των 27,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο οποίος Hislop δεν αποκάλυψε αν ο σκελετός του δεινόσαυρου T-Rex πωλήθηκε σε ιδιώτη ή ίδρυμα, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.