Από τη στιγμή που σταμάτησε να θηλάζει, ο 15χρονος σήμερα Ben Simpson το μόνο που έτρωγε ήταν λουκάνικα.

Έχει δοκιμάσει διάφορα πράγματα, κατέληξε ωστόσο πως το μόνο που ήθελε ήταν τα λουκάνικα. Λουκάνικα τρεις φορές τη μέρα. Και νερό. Κάθε μέρα.

Ο νεαρός πάσχει από μια ψυχολογική διαταραχή που έχει να κάνει με το φαγητό (αποφευκτική/περιοριστική διαταραχή πρόσληψης τροφής – ARFID). Κάτι που είχε μεγάλο αντίκτυπο στην κοινωνική ανάπτυξή του.

Στα πάρτι «καθόταν εκεί και έκλαιγε και δεν πλησίαζε ποτέ το μέρος με τα φαγητά. Αν πήγαινε σε σπίτι φίλου, δεν έτρωγε ποτέ τίποτα», λέει η 55χρονη μητέρα του, Wendy Hughes.

Έχοντας δοκιμάσει τα πάντα, απευθύνθηκε σε έναν υπνοθεραπευτή και ο David Kilmurry κατάφερε, όπως όλα δείχνουν, να τον κάνει να το ξεπεράσει!

Πριν πάει στον Kilmurry, ο έφηβος από το Σουόνσι της Ουαλίας είχε φτάσει να τρώει 4-5 λουκάνικα ανά γεύμα. Και τίποτα άλλο.

Ο νεαρός δεν έπαιρνε θρεπτικά συστατικά και αυτό είχε αρχίσει να φαίνεται στη διάθεση αλλά και την υγεία του. Αφού δοκίμασε γιατρούς, ψυχολόγους και ειδικούς, η μητέρα έφτασε ως το γραφείο του υπνοθεραπευτή.

«Η φοβία του ήταν ακραία», δήλωσε ο Kilmurry, όχι μόνο έτρωγε λουκάνικα και τίποτα άλλο αλλά ήθελε αποκλειστικά τα λουκάνικα συγκεκριμένης μάρκας. «Ήταν μια ξεκάθαρη διάγνωση».

Ο υπνοθεραπευτής κατάφερε να ξεκλειδώσει, όπως λέει, το μυαλό του. Όταν τον είδε μάλιστα σε ένα βίντεο να τρώει ψάρι, ήταν πια σίγουρος πως η θεραπεία είχε αποδώσει.