Ένα ιδιαίτερο μπεστ σέλερ ξεπήδησε την εποχή του κορονοϊού και θέλει την Covid-19 να παίρνει τη μορφή ανθρώπου, άντρα συγκεκριμένα, και να διατηρεί θυελλώδη σεξουαλική σχέση με μια γιατρό που ψάχνει το εμβόλιο για να την εξαλείψει.

«Kissing the Coronavirus» το λένε και η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας του M.J. Edwards (ψευδώνυμο) είναι ήδη διασημότητα. Η υπόθεσή του, ξεχωριστή: η γιατρίνα ψάχνει το εμβόλιο και ένας κακός συνάδελφός της δέχεται να γίνει πειραματόζωο για το γενικό καλό.

Πεθαίνει όμως από επιπλοκές του εμβολίου και γίνεται κορονοϊός με… ανθρώπινη μορφή. Η γιατρίνα Alexa Ashingtonford, που ένιωθε ήδη ερωτική φούντωση για τον ιό, τον ερωτεύεται παράφορα και κάνουν σεξ.

Πρόκειται για ένα διήγημα 16 σελίδων που κυκλοφόρησε στις 22 Απριλίου και διατίθεται με τη μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου. Και πλέον είναι μπεστ-σέλερ, παρά το γεγονός ότι οι κριτικές είναι τουλάχιστον μεικτές.

Άλλοι το βρίσκουν «φρικτό» και «αηδιαστικό», όλοι πάντως παραδέχονται πως είναι «διασκεδαστικό» και «αστείο».

«Έπρεπε να θεραπεύσει τον κορονοϊό, εκείνη όμως τον ερωτεύτηκε», μας λέει η σύνοψη στο Amazon, «είναι μια καυτή ιστορία για απαγορευμένο έρωτα και σκοτεινές επιθυμίες που έρχονται στη ζωή».

Και σαν να απολογείται για το ίδιο το βιβλίο λες, η σύνοψη καταλήγει: «Το βιβλίο είναι το παρθενικό βιβλίο της M.J. Edwards και είναι η προσπάθειά της να πληρώσει τους λογαριασμούς μετά την απώλεια της δουλειάς της».