Στην εκκλησία St Mary Magdalene and St Lawrence στο Κεντ θα κηδευτεί τη Δευτέρα η Peaches Geldof, κόρη του διάσημου τραγουδιστή Bob Geldof, εκεί όπου το 2000 είχε κηδευτεί και η μητέρα της…

Δίπλα στην εκκλησία βρίσκεται το σπίτι του Bob Geldof και η οικογένεια θα συγκεντρωθεί εκεί πριν αποχαιρετίσει την 25χρονη Peaches, περνώντας από μια ενδιάμεση πόρτα κατευθείαν στην εκκλησία και αποφεύγοντας μέσα ενημέρωσης και άλλους.

Η 25χρονη γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή στο σπίτι της στο Κεντ στις 7 Απριλίου. Η νεκροψία δεν αποκάλυψε την αιτία θανάτου της ενώ τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων ακόμα αναμένονται.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο σύζυγός της Thomas Cohen και οι δύο μικροί γιοι τους μένουν στο πατρικό του Cohen στο νοτιοανατολικό Λονδίνο.

Η μητέρα της Peaches, Paula Yates, είχε βρεθεί νεκρή σε παρόμοιες συνθήκες, στο σπίτι της στο Notting Hill.
Στην ίδια εκκλησία που θα αποχαιρετίσει ο Geldof την κόρη του είχε περάσει και ευτυχισμένες στιγμές πριν από 26 χρόνια, όταν παντρεύτηκε.

Η Peaches ήταν 11 χρονών όταν η μητέρα της άφησε την τελευταία της πνοή από υπερβολική δόση ηρωίνης.

Δείτε τις φωτογραφίες

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.