Μια 27χρονη Γαλλίδα που δεν σεβάστηκε τα ιερά και τα όσια των Ινδών βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, απαθανατίζοντας με την κάμερά της το σώμα της σε άσεμνες πόζες.

Το περιστατικό συνέβη στην ιερή γέφυρα Lakshman Jhula, πάνω από τον Γάγγη ποταμό, στην πολιτεία Ουταραχάντ.

Η κρεμαστή γέφυρα είναι ιερό έδαφος για τους ινδουιστές, καθώς εκεί λέγεται πως περπάτησε θεότητα του ινδουισμού.

Η Γαλλίδα, που κατονομάζεται απλώς ως Marie-Helene, συνελήφθη στις 27 Αυγούστου και οι τοπικές Αρχές δήλωσαν στο CNN ότι η κατηγορουμένη βιντεοσκόπησε το άσεμνο υλικό για να προωθήσει τα κοσμήματα που φτιάχνει.

«Τράβηξε το βίντεο στη Lakshman Jhula, που θεωρείται ιερή γέφυρα. Μετά έκανε και μια αισχρή φωτογράφιση στο ξενοδοχείο της», δήλωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, «οι φωτογραφίες που τράβηξε ήταν γυμνές και τις ανέβασε στο Instagram».

Η αστυνομία ενημερώθηκε μάλιστα από το κοινό της στο Instagram, όταν κάποιες Ινδές αναγνώρισαν τη γέφυρα στο εν λόγω βίντεο.

Οι Αρχές είπαν ότι το βίντεο ξεκινά με τη γυναίκα να φορά ένα σάλι, το οποίο χάνεται σιγά σιγά από το σώμα της και η κάμερα βλέπει τελικά τη γυμνή της πλάτη. Αν εκεί σταματά το βίντεο, δεν έχει γίνει γνωστό.

Η κοπέλα απολογήθηκε μέσω του γαλλικού πρακτορείου ειδήσεων AFP: «Λυπάμαι που οι πράξεις μου τραυμάτισαν την τοπική κοινότητα»…