Ένας μέλος σπείρας από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εγγύηση τον Μάιο, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Και τώρα ο εισαγγελέας της περιοχής θεωρεί πως ο ίδιος άνδρας συμμετείχε σε τουλάχιστον 3 ανταλλαγές πυροβολισμών! Μέσα σε δύο μήνες από την αποφυλάκισή του.

Ο 23χρονος Darrius Sutton συνελήφθη στις 16 Μαΐου για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός άντρα στην αυλή κτιρίου της ανατολικής Νέας Υόρκης. Από τους πυροβολισμούς, ο άντρας τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο Sutton αφέθηκε ωστόσο ελεύθερος την ίδια μέρα που συνελήφθη (20 Μαΐου), όταν ο μόνος αυτόπτης μάρτυρας αναίρεσε την κατάθεσή του. «Δεν είχαμε επαρκή στοιχεία για να τον έχουμε υπό κράτηση», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Εισαγγελίας του Μπρούκλιν.

Το μέλος της συμμορίας Bloods αναμείχθηκε ωστόσο σε 3 αιματηρά ξεκαθαρίσματα λογαριασμών τον Ιούλιο, όπως αναφέρει ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας. Χρεώνοντάς του μάλιστα 6 δολοφονικές επιθέσεις από τις αρχές της χρονιάς.

Ο νεαρός συνελήφθη προσφάτως εκ νέου και παραμένει υπό κράτηση, αντιμετωπίζοντας ως και 10 χρόνια για μια σειρά από κακουργήματα.