Αριθμός – ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού για δεύτερη μέρα στην Πολωνία

Ξεπέρασαν το 1,6 εκατ. τα περιστατικά μόλυνσης στην Ινδία


ΚΟΣΜΟΣ
13:20
31/07/2020
Αριθμός - ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού για δεύτερη μέρα στην Πολωνία
loading

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα η Πολωνία κατέγραψε τον υψηλότερο ημερήσιο αριθμό νέων κρουσμάτων κορονοϊού μετά την εμφάνιση της πανδημίας, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, που ανακοίνωσε 657 μολύνσεις.

Το υπουργείο ανακοίνωσε επτά νέους θανάτους ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 1.716. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 45.688.

Από τα νέα κρούσματα, τα 227 βρίσκονται στην περιοχή Σιλεσία , η οποία αντιμετωπίζει έξαρση κρουσμάτων μεταξύ μεταλλωρύχων.

Πάνω από 1,6 κρούσματα στην Ινδία

Η Ινδία κατέγραψε 55.078 νέα κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο, με τα οποία ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα ανήλθε σε 1,64 εκατομμύρια καθώς η κυβέρνηση χαλαρώνει περαιτέρω τα περιοριστικά μέτρα σε μια προσπάθεια αναζωογόνησης της οικονομίας, ενώ παράλληλα προσπαθεί να αυξήσει την διενέργεια των διαγνωστικών τεστ.

Παράλληλα, το τελευταίο 24ωρο ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε κατά 779 σε 35.747, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας και Οικογενειακής Πρόνοιας στην ιστοσελίδα του, όπως αναμεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Το υπουργείο ανακοίνωσε επίσης ότι σχεδιάζει να αυξήσει μεσοπρόθεσμα την ικανότητα διενέργειας διαγνωστικών τεστ της χώρας σε ένα εκατομμύριο ημερησίως από 600.000 που είναι σήμερα.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα το άνοιγμα των στούντιο γιόγκα και των γυμναστηρίων και ήρε τους περιορισμούς στις μεταφορές ανθρώπων και αγαθών.

Η Ινδία βρίσκεται τώρα στην τρίτη θέση ως προς τον αριθμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων έπειτα από τις ΗΠΑ και την Βραζιλία.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει