Η επανέναρξη της λειτουργίας των θεματικών πάρκων της Walt Disney Co και των τουριστικών θέρετρων στην Καλιφόρνια θα καθυστερήσει μέχρι η εταιρεία να λάβει τη σχετική κυβερνητική έγκριση, όπως ανακοίνωσε χθες η Walt Disney.

Η Disney, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων είχε προγραμματίσει αρχικά να προχωρήσει στην επανέναρξη της λειτουργίας των πάρκων (Disneyland Park και Disney California Adventure park) στις 17 Ιουλίου.

Στις 15 Ιουλίου ανοίγει ξανά τις πύλες της η Disneyland στο Παρίσι

Έπειτα από τέσσερις μήνες που παρέμεινε κλειστή, η Disneyland στο Παρίσι θα ανοίξει ξανά τις πύλες της σταδιακά για το κοινό από τις 15 Ιουλίου, με μια δυνατότητα υποδοχής περιορισμένη και την υποχρεωτική χρήση μάσκας για όσους επισκέπτες είναι ηλικίας άνω των 11 ετών, ανακοίνωσε σήμερα ο πρώτος ιδιωτικός τουριστικός προορισμός στην Ευρώπη.

Το διάσημο πάρκο ψυχαγωγίας που δεν ανακοινώνει πλέον τον αριθμό των επισκεπτών του από το 2015, χρονιά όπου είχε δεχτεί 14,8 εκατομμύρια επισκέπτες, βρίσκεται στη Μαρν-Λα-Βαλέ, στην περιφέρεια του Παρισιού, η οποία επλήγη ιδιαίτερα από την πανδημία.

Σήμερα, η γαλλική θυγατρική της The Walt Disney Company ανακοίνωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι τα δύο θεματικά της πάρκα – το Πάρκο Disneyland και το Πάρκο Walt Disney Studios- που έκλεισαν στις 14 Μαρτίου, θα ξανανοίξουν «σταδιακά» από τις 15 Ιουλίου «με περιορισμένη δυνατότητα υποδοχής», χωρίς να διευκρινίζει την επιλεγείσα χωρητικότητα.

Η κράτηση εισιτηρίου ή διαμονής θα είναι υποχρεωτική και θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά.

Οι εργαζόμενοι όπως και οι επισκέπτες θα πρέπει να φορούν μάσκα σε όλους τους χώρους της Disneyland, όπου έχουν ενισχυθεί τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, διευκρινίζει η ανακοίνωση.