Ένας από τους χειρότερους φόβους αρκετών ανθρώπων όταν βγαίνουν έξω για φαγητό είναι να βρουν κάτι μέσα στο πιάτο τους. Εάν όντως εντοπίσουν κάτι τότε μπορεί να αντιδράσουν σε λογικό πλαίσιο επιστρέφοντας το πιάτο ή μπορεί να προχωρήσουν λίγο περαιτέρω την διαμαρτυρία τους.

Ένας πελάτης ωστόσο σε εστιατόριο της Κίνας ανακάλυψε κάτι πολύ αηδιαστικό στην παραγγελία του. Μόλις το πιάτο έφτασε εντόπισε μία γόπα τσιγάρου μέσα. Η συγκεκριμένη ανακάλυψη είναι από μόνη της σοκαριστική. Όταν όμως πήγε να παραπονεθεί δεν φανταζόταν ότι θα ανακάλυπτε κάτι εξίσου (ή και περισσότερο) αηδιαστικό.

Όπως αναφέρει η Daily Mail ο πελάτης είπε ότι είχε παραγγείλει ένα πιάτο για το παιδί του. Το πρώτο πιάτο που τους σέρβιραν το έστειλε πίσω στην κουζίνα λόγω της κακής γεύσης του φαγητού.

Στο δεύτερο πιάτο βρήκε ένα τσιγάρο και εξοργίστηκε ακόμα περισσότερο όταν ένας σερβιτόρος του είπε πως είχε μείνει κατά λάθος εκεί.

Προσπαθώντας να μάθει τι συμβαίνει ζήτησε να παρακολουθήσει τα βίντεο της κάμερας ασφαλείας και σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε ότι ο σεφ μαγείρευε χωρίς μάσκα προσώπου και μάλιστα έφτυνε μέσα στο φαγητό.

Ο μάγειρας, μετά από όλα αυτά, ισχυρίστηκε πως τον πονούσε ο λαιμός του και έφτυνε στο έδαφος και όχι στο φαγητό.