Ο αριθμός των κρουσμάτων του κορονοϊού αυξήθηκε το τελευταίο εικοσιτετράωρο κατά 601 κρούσματα, φθάνοντας τα 4.149 σε 78 περιφέρειες της ρωσικής επικράτειας. Τα 448 από τα 601 καταγράφηκαν στην Μόσχα.

Στην παρούσα φάση έχουν αναρρώσει συνολικά 281 άτομα ενώ έχουν πεθάνει 34 , όπως ανακοίνωσε το Κέντρο επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Κατά την διάρκεια του τελευταίου εικοσιτετραώρου ανάρρωσαν 46 άτομα, ενώ συνολικά έχουν αναρρώσει 281 άτομα.

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο 4 νοσήσαντες κατέληξαν. Τα νέα κρούσματα του τελευταίου εικοσιτετραώρου καταγράφηκαν σε 32 περιφέρειες της Ρωσίας.

Δεκαεπτά θύματα από τον ιό στη Βοσνία

Δεκαεπτά άτομα έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές του κορονοϊού στη Βοσνία- Ερζεγοβίνη και ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανήλθε σε 543, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι υγειονομικές Αρχές της χώρας.

Το 17ο θύμα ήταν ηλικιωμένος άνδρας από την Μπάνια Λούκα, ο οποίος έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και εφαρμόζονται αυστηρά μέτρα περιορισμού της μετακίνησης των πολιτών. Δημόσιες υπηρεσίες, πανεπιστήμια, σχολεία και καταστήματα παραμένουν κλειστά και έχουν αναβληθεί εκατοντάδες εκδηλώσεις.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.