Κορονοϊός: Συνεχίζεται η εξάπλωση στο Ιράν, 157 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

Μέχρι σήμερα, η ιρανική κυβέρνηση είχε αρνηθεί να επιβάλει περιοριστικά μέτρα


ΚΟΣΜΟΣ
14:43
26/03/2020
Κορονοϊός: Συνεχίζεται η εξάπλωση στο Ιράν, 157 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο
1
loading

Εκατόν πενήντα επτά νέους θανάτους λόγω κορονοϊού και 2.389 νέα κρούσματα κατέγραψε το τελευταίο 24ωρο το Ιράν, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των θανάτων ανέρχεται σε 2.234 και των κρουσμάτων σε 29.406, ενώ οι ιαθέντες ανέρχονται σε 10.457, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος αναγνωρίζοντας ότι η εξάπλωση της νόσου όλο και μεγαλώνει.

Οι ιρανικές αρχές απαγόρευσαν από σήμερα τις μετακινήσεις μεταξύ των πόλεων ενώ νέα σειρά μέτρων ανακοινώθηκε χθες για τον έλεγχο της επιδημίας σε μία από τις πλέον πληγείσες από τον ιό χώρες.

Μέχρι σήμερα, η ιρανική κυβέρνηση είχε αρνηθεί να επιβάλει περιοριστικά μέτρα ή καραντίνα με το επιχείρημα ότι αυτό θα απειλούσε με ολοκληρωτική καταστροφή την αποσταθεροποιημένη από τις αμερικανικές κυρώσεις ιρανική οικονομία.

Η είδηση για την απαγόρευση των μετακινήσεων μεταξύ πόλεων έρχεται εν μέσω των σχολικών διακοπών για το νέο ιρανικό έτος, την ώρα που εκατομμύρια κάτοικοι έχουν ταξιδέψει εκτός της επαρχίας τους. Αυτοί καλούνται να επιστρέψουν πολύ γρήγορα στα σπίτια τους. Όλες οι συναθροίσεις, επίσημες ή μη, απαγορεύονται.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Last 60

    Πάρτε μέτρα γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα κάνετε το χατίρι του Τραμπ να σας αφανίσει ο ιός για λογαριασμό του ή θα αναγκαστείται να ζητήσετε βοήθεια από απίστους ή εχθρούς . Αν και μετά από αυτή την κρίση , πιστεύω να έχουμε καταλάβει ότι δεν υπάρχουν περιούσιοι λαοί και καλοί πιστοί και κακοί άπιστοι . Απλά υπάρχουν καλοί και κακοί άνθρωποι , σκέτο .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει