Η Τουρκία ανακοίνωσε ακόμη 7 νεκρούς από τον κορονοϊό, ενώ τα νέα κρούσματα ανέρχονται στα 343.

Συγκεκρομένα ο αριθμός των νεκρών από την επιδημία του νέου κορονοϊού στην Τουρκία αυξήθηκε κατά 7 και ανέρχεται πλέον σε 44, την ώρα που ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κατέγραψε αύξηση 343 κρουσμάτων και ανέρχεται πλέον σε 1.872, έγινε γνωστό από τον υπουργό Υγείας Φαχρετίν Κότζα.

Ο Τούρκος υπουργός ανέφερε σε μήνυμά του στο Twitter ότι 3.952 διαγνωστικά τεστ έχουν διενεργηθεί τις τελευταίες 24 ώρες, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των διαγνωστικών τεστ που έχει πραγματοποιηθεί στην Τουρκία να ανέρχεται σε περίπου 28.000.

Στους 20 οι νεκροί στην Αίγυπτο

Ένα νέο θάνατο από κορονοϊό ανέφερε σήμερα η Αίγυπτος, αυξάνοντας συνολικά τα θύματα σε είκοσι.

Πρόκειται για μία 54χρονη γυναίκα από την Αλεξάνδρεια.

Παράλληλα, η χώρα επιβεβαίωσε 36 νέα κρούσματα κορονοϊού, ανεβάζοντάς τα σε 402 σε εθνικό επίπεδο, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας της χώρας.

Δύο νέοι θάνατοι στο Περού

Ένας 38χρονος Καναδός πέθανε στη Λίμα, αφού προσβλήθηκε στον νέο κορονοϊό από έναν συνάδελφό του, ενώ βρισκόταν στην πατρίδα του, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Ο άτυχος άνδρας εισήχθη σε νοσοκομείο την Δευτέρα με αναπνευστική ανεπάρκεια και αρχικά διαγνώστηκε με άτυπη πνευμονία.

Επίσης, μια 66χρονη γυναίκα που είχε επιστρέψει στο Περού από την Ισπανία στις 14 Μαρτίου, πέθανε από οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια και πνευμονία.

Συνολικά, στο Περού έχουν καταγραφεί 416 επιβεβαιωμένα κρούσματα της ασθένειας Covid-19 και επτά άνθρωποι πέθαναν.