Πώς οι τηγανιτές πατάτες «αντιστάθηκαν» στον κορονοϊό

Το εθνικό πιάτο των Βέλγων ξέφυγε από τις κυβερνητικές απαγορεύσεις


ΚΟΣΜΟΣ
15:15
14/03/2020
Πώς οι τηγανιτές πατάτες «αντιστάθηκαν» στον κορονοϊό
2
loading

Το εθνικό πιάτο του Βελγίου, οι τηγανιτές πατάτες, ξέφυγε από τις απαγορεύσεις που έχουν επιβληθεί στη χώρα λόγω του κορονοϊού, καθώς οι αρχές επιτρέπουν στους πωλητές τους να λειτουργούν, παρά το γεγονός ότι όλες οι καφετέριες και τα εστιατόρια έχουν υποχρεωθεί να κλείσουν.

Η κυβέρνηση διέταξε το κλείσιμο σχολείων, μπαρ, γυμναστηρίων και απαγόρευσε όλες τις αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις για τρεις εβδομάδες, από σήμερα, ενώ περιόρισε τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων για να αναχαιτίσει την εξάπλωση του ιού.

Όμως, όπως παρατήρησαν πολλοί Βέλγοι, τα σημεία που πουλάνε τηγανιτές πατάτες δεν έχουν κλείσει, αρκεί ο πελάτης να τρώει τις πατάτες του αλλού.

Οι τηγανιτές πατάτες συνήθως προσφέρονται στο Βέλγιο σε χάρτινους κώνους και πωλούνται σε καντίνες ή σε υπαίθρια σημεία πώλησης. Υπάρχουν περίπου 5000 τέτοιοι χώροι στο Βέλγιο.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Χαχαχαχα

    Ρε το μάθατε κλείσανε 5 μαγαζιά των jumbo και 2-3 μεγάλα εμπορικά και λύθηκε το πρόβλημα τώρα δεν θα νοσήσει άλλος εργαζόμενος ή πελάτης. Μπράβο σας την άλλη εβδομάδα ανοίξτε τα αυτά τα 5 μαγαζιά γιατί θα έχουν αναρρώσει οι νοσούντες και ο ιός θα έχει εξαλειφθεί.

  2. avatar Digasdim

    Μετά από τρεις μήνες τη θα γ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει