Η γυναίκα που οδήγησε 2 χιλιόμετρα… όπισθεν στην εθνική οδό!

Περιστατικό από τα λίγα - Δείτε το βίντεο


ΚΟΣΜΟΣ
12:43
11/11/2013
Η γυναίκα που οδήγησε 2 χιλιόμετρα... όπισθεν στην εθνική οδό!
3
loading

Μια αφηρημένη γυναίκα που δεν είδε την έξοδο της εθνικής οδού που ήθελε να ακολουθήσει, οδήγησε με την όπισθεν για σχεδόν δυο χιλιόμετρα σε κινεζικό αυτοκινητόδρομο!

Η γυναίκα οδήγησε το κόκκινό της σεντάν στην λωρίδα έκτακτης ανάγκης πραγματοποιώντας επικίνδυνα ζιγκ-ζαγκ ανάμεσα σε αμάξια και φορτηγά που κατευθύνονταν στην κανονική τους πορεία και που ως εκ θαύματος δεν συγκρούστηκαν.

Η αστυνομία ανακάλυψε την απίστευτη οδηγό που πλέον καλείται να πληρώσει μια αρκετά αλμυρή κλήση ενώ πριν ξαναπιάσει το τιμόνι θα πρέπει να ακολουθήσει επί 7 μέρες μαθήματα οδήγησης και να επαναλάβει τις εξετάσεις για να πάρει νέο δίπλωμα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar giannis

    Είδατε αυστηρότητα οι Κινέζοι? εδώ στην Ελλάδα οι οδηγοί των σμαρτ είναι μαστιγα.

  2. avatar epizoitis

    Κι εγώ που νόμιζα ότι αυτά γίνονται μόνο στα Χανιά...Αλήθεια στα μέρη σας προσπερνάνε τα μηχανάκια από αριστερά μέσα στην πόλη για να πανε ευθεία (λάθος θέση στον δρόμο, είσοδος στο αντίθετο ρεύμα)? Γιατί εδώ συμβαίνει κατά κόρον. Δε μιλάω για τις άλλες τροχαίες παραβάσεις ττων οδηγών στα Χανιά, είναι απελπισία.....οι Ηʹ στους δέκα έπρεπε να ναι σπίτια τους...

  3. avatar koula-mara

    Αφιερωμένο εξαιρετικά σε έλληνα θεό που χτες το μεσημέρι έστριψε με το λευκό αυτοκινητάκι του από την Λεωφ. Αλίμου-Κατεχάκη ΑΝΑΠΟΔΑ στην έξοδο για να βγει στην μονή Καισαριανής!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει