Μία γυναίκα που είναι μέλος της κυβέρνησης του Ιράν έρχεται να προστεθεί στα κρούσματα του κορονοϊού στο Ιράν που μέχρι στιγμής μετράει 26 νεκρούς από τον φονικό ιό. 

Πιο συγκεκριμένα, η Μασουμέχ Εμπντεκάρ, η οποία είναι μία από τους Αντιπροέδρους της κυβέρνησης σε θέματα γυναικών και οικογένειας, σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα έχει νοσήσει από τον Covid-19.

Και επειδή ο κορονοϊός έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στη χώρα, υπάρχουν αναφορές ότι θα ακυρωθεί η προσευχή της Παρασκευής ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του.

Η επιδημία του νέου κοροναϊού έχει προκαλέσει 26 θανάτους στο Ιράν, ανακοίνωσε σήμερα στην Τεχεράνη ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Κιανουσέ Τζαλανπούρ, σύμφωνα με τον οποίo επτά επιπλέον θάνατοι έχουν σημειωθεί σε σχέση με χθες.

Αναλυτικότερα, έχουν καταγραφεί 106 νέα κρούσματα, στην πλειονότητά τους στην επαρχία της Τεχεράνης και εκείνην της Γκιλάν (βόρεια) ανεβάζοντας στους 245 τον συνολικό αριθμό των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από την Covid-19 στο Ιράν.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.